Mitmes kohas arutlevad inimesed pärast Jürimäe foto silmamist, et on mehe taksoteenust kasutanud. Mees töötab väidetavalt taksofirmas Vaba Takso.

Vaba Takso omanik Peep Heinloo keeldus vastamast küsimusele, kas Jürimäe tema ettevõttes töötab. Ta kostis vaid, et ei kommenteeri juhtunuga seoses midagi.

Jürimäe teine endine tööandja oli Einar Avastu, kelle juures Jürimäe töötas alla aasta kaugautojuhina. Avastu rääkis, et töösuhe ettevõttega lõpetati pärast seda, kui Jürimäe enam tööle ilmuma ei hakanud. "Ta käitus kummaliselt, tema kõnepruuk oli vägivaldne," rääkis tema endine ülemus Avastu.

Ta tõi näiteid, et Jürimäe ei saanud läbi oma kolleegidega ning ähvardas neid ägestudes vägivallaga või suisa tapmisega.

Avastule teadaolevalt polnud mehel probleeme ei alkoholi või narkootikumidega, vaid töösuhtele saigi saatuslikuks agressiivne käitumine ning keelepruuk.

Enne Avastu ettevõttesse tööle minemist töötas Jürimäe samuti kaugveo autojuhina, kuid siis Rootsis.

Jürimäe on veel töötanud Tallinna vangla vangivalvurina. Pärast keskkooli läks ta õppima Sisekaitseakadeemiasse, kuid jättis selle lõpetamata.

Jürimäe koolikaaslane kirjeldas meest rahulikuna. "Midagi erilist küll silma ei hakanud, tavaline ja normaalne klassivend," kommenteeris koolikaaslane. Ühtegi agressiivset hetke koolikaaslane Jürimäe minevikust välja ei toonud. Koolikaaslane nentis, et uudis tapmise kohta tuli üllatusena. "Ei tundunud küll sellise inimesena," märkis ta.

Täna öösel avas 30-aastane Raivo tule Telliskivi tänaval kahe taksojuhi pihta, kellest üks, 32-aastane Maksim, suri haiglas. Teine taksojuht on üliraskes seisus.

Politsei on alustanud ulatusliku operatsiooni, et kahtlusalune tabada. Hommiku vältel on kontrollitud mehe elukohta kui ka teisi temaga seotud aadresse.