Mööda Veerenni tänavat Tehnika tänava poole sõitnud BMW ei andnud ringristmikule lähenedes teed mööda ringristmikku liikunud sõiduautole Volvo, mida juhtis 32-aastane mees.

Volvo juht pakkus sõidujagamisteenust ning seal viibis kaasreisijana 29-aastane Hiina kodanikust naine. Naine viidi vigastustega haiglasse.

Õhulennu teinud BMW-st põgenesid kaks inimest, kellest üks, 47-aastane mees saadi sündmuskoha läheduses tänu abivalmitele kodanikele kätte. Ta peeti kinni ning viidi joobe tuvastamiseks haiglasse.

Sõidukis viibis ka 45-aastane mees, kes tabati hiljem kodust, sest politseinikel oli info, et avariides osalenud mees põgenes ning viibib Paepargi tänaval asuvas korteris.

45-aastane mees, kes oli saanud ilmselt liiklusõnnetuse tagajärjel viga, kutsus endale kiirabi, kuid selle kohale jõudes keeldus korteriust avamast nii kiirabile kui politseinikele. Kuna oli teada, et samas korteris viibib naine, kellel on nähtavad kehavigastused, otsustati korterisse siseneda jõuga. Politsei veel ei tea, kas naine viibis õnnetuse hetkel autos. Politsei ei saa uurimise huvides selgitada, kuidas laekus neile info vigastatud naisest.

Kohale kutsuti kiirreageerijad, kes avasid südaöösel ukse. Korteris viibisid 45-aastane mees ja nähtavate kehavigastustega 27-aastane naine. Korterit kontrollides avastasid politseinikud korteri ühest toast ka kaks suuremat telki, milles kasvasid kanepitaimed. Kellele kanepitaimed kuulusid, on alles selgitamisel. Mees viidi joobe kontrolliks haiglasse.

Alustatud menetluse käigus selgitatakse välja juhtunu kõik täpsemad asjaolud.

Politsei tänab kõiki inimesi, kes ohtliku inimese tabamiseks oma panuse andsid - alates esmasest teatest sõidukite riivamise kohta kuni põgeneda üritanud joobekahtlusega inimese tabamiseni.