Kiirabi toimetas 31-aastase naise ja 34-aastase mehe haiglasse, teatas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kristjan Lukk. Politseinikud pidasid pussitamises kahtlustatava 35-aastase mehe sündmuskohal kinni.

Täna taotles prokuratuur pussitamises kahtlustatava 35-aastase mehe vahistamist ning kohus rahuldas selle taotluse, teatas põhja prokuratuuri pressiesindaja Kaarel Kallas. Mehele on esitatud kahtlustus tapmises, raske kehavigastuse tekitamises ja kehalises väärkohtlemises.

Hetkel on alust arvate, et pussitamise põhjuseks oli ühise alkoholitarvitamise käigus tekkinud tüli, kuid kõik täpsemad sündmuse asjaolud selgitatakse välja edasise kriminaalmenetluse käigus.

Sotsiaalmeedias levib hukkunu lähedase postitus, mille kohaselt oli 28-aastane Aleksandr läinud kaitsma korteris viibinud naist ja last.

"Mees pussitas oma naist ühe korra, Sanja (Aleksandr - toim.) läks naist kaitsma. Naine pääses eluga, kuid Sanja sai torke südamesse ja suri," ütles Delfile perekonnale lähedane inimene, kelle sõnul olid kõik sündmuse osalised omavahel tuttavad ja konflikti põhjustas kadedus.

Naabri foto