Politsei andis 16. märtsi varajastel hommikutundidel teada, et Darja ja Viktor on letud. "Anname rõõmuga teada, et noorte asukoht on kindlaks tehtud ja nad leiti üles Lasnamäel asuvast kauplusest. Politseinikud viivad noored esialgu asjaolude selgitamiseks politseijaoskonda, seejärel antakse lapsed üle vanematele," vahendas pressiesindaja.

"Täname kõiki, kes helistasid 112 ja oma tähelepanekud edastasid. Samuti täname koostöö eest abipalve levitamisel," lisas politsei tänusõnad.

Väidetavalt on noori täna hommikul kella 7.40 paiku nähtud Lasnamäel Seli bussipeatuses. Nad võivad viibida suurtes kaubanduskeskustes, Pae turu juures või sealsetes kauplustes.

Darja on umbes 160 cm pikk, kõhna kehaehitusega ja ta kannab prille. Neiu seljas oli tume mantel, jalas heledad teksad ja spordijalatsid. Ühel teatele lisatud pildil on tal pikad juuksed, kuid praegu on tal lühike soeng. Tüdrukul on kaasas seljakott.

Viktor on 178 cm pikk, tal on üle õlgadeni mustad juuksed ja kannab musta värvi riideid.

Palume kõigil, kes on neid näinud, viivitamatult helistada numbrile 112, sest on alust arvata, et noorte elu võib olla ohus.