Ilmar pani tänasesse EPL-i kuulutuse, milles otsib 28. jaanuaril kell 19.38 Hiiu ülesõidul toimunud õnnetuse põhjustanud vanemat meest, kes sõidab hõbedase-halli universaalkerega autoga, mis on ilmselt Volkswagen Golf või Passat.

Ilmar rääkis, et naine sõitis üle Hiiu raudteeülesõidu, kui Pärnu maanteel tuli Pärnu suunast auto, eiras tee andmise kohustust ja sõitis Ilmari naise autole külje pealt sisse.

Peale õnnetust jäi hall auto seisma, mees tuli välja ja tunnistas end süüdi. Umbes viis minutit hiljem, kui kiirabi tuli kohale, istus vanem mees aga autosse ja sõitis lihtsalt minema. Mingeid oma kontakte ta ei jätnud, autonumber oli tagant lumine ja nii ta kaduski.

Ilmar otsib autot taga, sest tundmatu sõiduki põhjustatud kahjusid kindlustus ei hüvita. Kuna auto läheb mahakandmisele, tahab Ilmar õnnetuse põhjustajalt tagasi saada auto väärtust, mis on 10 000 eurot. Ilmar selgitas, et on valmis maksma 1000 eurot info eest, et seejärel õnnetuse põhjustajalt 10 000 eurot välja nõuda.

Samuti tahaks Ilmar moraalse kahju hüvitamist, sest autot juhtinud naine on endiselt peapõrutuse tõttu haiguslehel. Kui suur see kahjutasu oleks, ei osanud ta kohe öelda.

Liiklusõnnetuse põhjustanud hallil, universaalkerega autol on kahjustatud parempoolne esinurk ja parempoolne külg. Infot õnnetuse põhjustaja kohta saab Ilmarile anda telefonil 509 6642.