"Avaldan siirast kaastunnet elu kaotanute peredele ja sõpradele ning soovin kannatanutele kiiret paranemist," seisab välisminister Mikseri kirjas oma kolleegile. "Oleme sel kurval ajal mõtteis ohvrite lähedaste ja vigastatutega ning kogu Prantsusmaa rahvaga," lisas ta.

"Sellistel jõhkratel ja ebainimlikel vägivallategudel ei saa olla meie ühiskonnas kohta. Soovin Prantsusmaa politseile jõudu tulistaja kiirel tabamisel," rõhutas Mikser.

Välisministeerium palub Strasbourgis viibijatel säilitada rahu ning jälgida kohalike ametivõimude korraldusi. Jõuluturg on ajutiselt suletud. Esineb liiklusseisakuid, teostatakse täiendavat dokumentide kontrolli.

"Palume kõigil Strasbourgis viibinutel anda lähedastele teada, et teiega on kõik korras. Kui teil ei õnnestu oma Strasbourgis viibivate lähedastega ühendust saada, palun pöörduge välisministeeriumi numbril +372 5301 9999," teatas ministeerium.

Strasbourgis eile aset leidnud tulistamises on praeguse seisuga hukkunud vähemalt 3 inimest ja haavata saanud 12 inimest.