Informatsiooni Karapetjani hukkumise kohta kinnitasid ka RBK allikas siseministeeriumi keskaparaadis ja Interfaxi allikas. Kommersandi teatel kinnitati seda ka peaprokuratuurist. TASS-i ühe allika teatel oli Karapetjan puhkusel, vahendab Vedomosti.

Erakopter AS-350 kukkus alla umbes kella 19 ajal eile õhtul Kostroma oblastis, teatas eriolukordade ministeeriumi regionaalvalitsus. Uurimiskomitee loode uurimisvalitsuse teatel hukkus kolm inimest, kelle isikud on tuvastatud.

Helikopter lendas ilma ametliku loata, teatas Kostroma oblasti kuberneri pressiteenistus. TASS-ile selgitati, et sellisele lennule polegi luba vaja. Seetõttu ei olnud ka täpset informatsiooni teekonna kohta. Interfaxi andmetel lendas kopter Moskvast Plessi.

Kommersandi teatel kuulus kopter kompleksile Heliport Moskva. Sealt lendas see eile õhtul Spasskoje küla suunas, aga ei jõudnud kohale ja kukkus Vonõševo küla lähedal metsa, millest teatasid kohalikud elanikud. Õnnetuse põhjus võis olla pilootide orientatsiooni kadumine pimeduses.