Lääne prefektuur sai teate sõiduki ärandamise kohta: valge Peugeot Partner, väljalaskeaasta 2007, reg-nr 334MKK.

25. juunil juhtus kaheksa liiklusõnnetust, neis hukkus üks inimene ja sai kannatada kokku 11 inimest.

Kell 0.57 juhtus õnnetus Saaremaal Saaremaa vallas Undva küla tee esimesel kilomeetril.

Alkoholijoobes 34-aastane mees sõitis autoga GAZ 69A vasakule vastu kiviaeda ja sõiduk paiskus külateele paremale küljele. Sõidukis kaasreisijana viibinud 21-aastane mees viidi Kuressaare haiglasse.

Kella 8.56 paiku juhtus õnnetus Jõgevamaal Jõgeva vallas Kaave külas külavaheteel.

73-aastane mees sõitis autoga Ford Fiesta vasakkurvis teelt välja vastu puud ja viidi Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Kella 9.38 paiku juhtus õnnetus Sillamäel J. Gagarini tn 3 juures.

Alkoholijoobes 68-aastane mees sõitis autoga Ford Galaxy otsa ülekäigurajal teed ületanud 86-aastasele naisele. Jalakäija viidi Ida-Viru Keskhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kell 12.00 teatati õnnetusest Tallinnas Sõpruse pst 173 juures.

30-aastane mees tagurdas prügiveoautoga Scania P320 otsa 93-aastasele naisele, kes hukkus sündmuskohal. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kell 17.53 juhtus õnnetus Tartus Kreutzwaldi tänav 26 juures.

15-aastane noormees kaotas kontrolli rolleri Romet Motors üle, sõitis teelt välja vastu puidust tänavavalgustusposti ja viidi Tartu Ülikooli Kliinikumi kontrolli.

Kell 19.04 juhtus õnnetus Elvas Käo tee ja Paju tn ristmikul.

51-aastane naine tegi autoga Ford Fiesta parempööret, sõidukile sõitis kõnniteelt jalgrattaga ette üheksa-aastane tüdruk. Tüdruk viidi Tartu Ülikooli Kliinikumi kontrolli.

Kell 19.43 juhtus õnnetus Jõgevamaal Kuremaa alevikus Tammemetsa tn 2 juures.

Esialgsetel andmetel juhtis 36-aastane naine autot Audi A6, kaotas selle üle kontrolli ja sõitis vastu garaaži seina. Õnnetuspaigalt toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi sõiduki juht ja sõidukis viibinud 29-aastane mees, 21-aastane mees, 28-aastane mees ja 31-aastane mees. Turvavarustuse kasutamine oli valikuline ja on selgitamisel.

Kell 20.17 juhtus õnnetus Tallinnas Ehitajate tee ja Kadaka tee ristmikul.

50-aastase naise juhitud liinibussile Scania sõitis autoga Kia Ceed ette 43-aastane naine. Õnnetuse tagajärjel kukkus bussis 56-aastane naine, kes viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Suvised pidustused on ukse ees. Selleks, et neid täiel rinnal nautida, on mõistlik piiri pidada nii kiiruse kui ka alkoholiga. Liiklusõnnetuste eripära on see, et nad tavaliselt hüüavad tulles. Politsei palub juhtidel kaasreisijatele korrutada, et nad turvavöö kinnitaksid. Turvavöö saab elu päästa, kui seda kasutatakse.