Kella 6-st kuni kella 10-ni Delfi mobiiliveebi avalehel ilmuvas ülevaates ootab lugejaid informatsioon oluliste päevasündmuste kohta, mida Delfi antud päeval kajastab, valik portaali olulisemaid ja loetumaid artikleid varahommikust, ööst ja eelmisest õhtust, eelseisva päeva ilmaprognoos ning Delfi TV päeva otseülekannete kava. Samuti saab heita pilgu peale Delfi TV hetke populaarsematele videotele.

Nädalavahetusel ilmub ülevaade argipäevadega võrreldes mahukamal kujul - sealt leiab lisaks nädalavahetuse eelinfole ka Delfi ja Ekspress Meedia kõikide ajalehtede-ajakirjade nädala olulisemad pikemat lugemist pakkuvad artiklid, samuti Oma Maitse toimetaja valitud retseptisoovitused eelseisvaks nädalavahetuseks.

"Aina rohkem on nutitelefon see kanal, mille kaudu inimesed hommikul ärgates oma esimese informatsiooni Eestis ja maailmas toimuva kohta saavad. Uues hommikuülevaates on see info saanud isikliku ja värske lihvi meie uudistetoimetajate käe läbi. Usun, et sellest saab üks täiendavaid põhjuseid, miks alustada uudispäeva just Delfi mobiililehel," kommenteeris Delfi tegevtoimetaja Tarmo Paju.

Nii hommikune kui ka nädalavahetuse ülevaade on esialgu nähtav Delfi mobiiliveebis m.delfi.ee, lisandudes hiljem ka mobiilirakendustesse.