"Kõige rohkem olen uhke meie meeskonna üle – mitte üheski teises nimekirjas ei kandideeri volikogusse nii palju uusi oma valdkonna tõelisi tipptegijaid," iseloomustas Tallinna linnapea kandidaat Rainer Vakra sotsiaaldemokraatide nimekirja. "Meie eesmärk on teha Eesti pealinnas õige ja vajalik pööre."

Kesklinnas kuuluvad sotsiaaldemokraatide esikolmikusse erakonna esimees, tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski, Tallinna volikogu esimehe kandidaat ja kauaaegse kohtuniku kogemusega Helve Särgava ning kirjanik Karl-Martin Sinijärv.

Lasnamäel juhivad sotside nimekirja riigikogu esimees Eiki Nestor, motosportlane ja jurist Anastassia Kovalenko ning kirjanik ja ajakirjanik Andrei Hvostov.

Mustamäel on sotside esikolmikus kultuuriminister Indrek Saar, Mainori juhatuse esimees, pikaegne ametiühingujuht ja jurist Kadi Pärnits ning EBS-i juhtimise õppejõud ja Tallinna linnavolikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni juht Anto Liivat.

Põhja-Tallinnas veavad sotside meeskonda välisminister Sven Mikser, kirjanik ja režissöör Kadri Kõusaar ning ajaloolane, kooliõpetaja ja Tallinna volikogu keskkonnakomisjoni aseesimees Jaak Juske.

Haaberstis on sotsiaaldemokraatide nimekirja esikolmikus zoosemiootik Aleksei Turovski, riigikogu liige Marianne Mikko ja parlamendi e-Eesti toetusrühma esimees Tanel Talve.

Nõmmel juhivad sotside nimekirja linnapea kandidaat, riigikogu keskkonnakomisjoni esimees Rainer Vakra, Tallinna volikogu liige ja pedagoog Külli Urb ning EBS-i õppejõud ja juhtimiskonsultant Ester Eomois.

Kristiine linnaosas on sotsiaaldemokraatide nimekirja eesotsas siseminister Andres Anvelt, meteoroloogiaprofessor Sirje Keevallik ning filmirežissöör ja parlamendi liige Hardi Volmer.

Pirital juhivad erakonna nimekirja riigikogu liige Barbi Pilvre, toitumisnõustaja Erik Orgu ning siseministri nõunik ja õppejõud Ramon Loik.