Clinton oli laupäeval kampaaniaüritusel Pittsburghis, toetamaks oma erakonnakaaslast Katie McGintyt, kelle rivaaliks on teiseks ametiajaks kandideeriv vabariiklasest senaator Pat Toomey. Clinton kritiseeris Toomeyt, kes keeldub avalikult ütlemast, kas ta toetab kinnisvaramogulist vabariiklaste presidendikandidaati või mitte, kirjutab ajaleht The Observer.

Clinton ütles ajakirjanikele, et tema kampaania kavatseb järgneval 17 päeval keskenduda demokraatide ülemvõimu kindlustamisele Senatis ja Esindajatekojas. „Me kavatseme rõhutada, kui oluline on anda hääl demokraatidele,“ märkis ta.

Hillary Clinton

Trump oli samal ajal Gettysburgis, rünnates naisi, kes süüdistavad teda seksuaalses ahistamises.

„Iga naine valetas, kui tuli avalikkuse ette, et teha liiga mu kampaaniale,“ vastas Trump 10 naise ahistamissüüdistusele kõigest paar tundi enne seda, kui Los Angeleses andis pressikonverentsi 11 naine, süüdistades Trumpi seksuaalses rünnakus.

„See on täielik väljamõeldis. Midagi sellist ei ole kunagi juhtunud,“ lisas kinnisvaramogul. „Kõik need valetajad kaevatakse pärast valimisi kohtusse.“

Trump avaldas arvamust, et süüdistuste taga on Demokraatlik Partei ja Clintoni kampaania. Ühtlasi kurtis ta, et meedia on tema vastu ebaõiglane, näidates teda halvas valguses, ja avaldas arvamust, et valimistel võib esineda pettusi Clintoni kasuks.