Kaks viimast traagilist liiklusõnnetust toimusid eelmisel nädalavahetusel. Lääne-Virumaal sai surma 60-aastane mees, kes ei kasutanud nõuetekohaselt turvavarustust. Tema juhitud auto kandus lauges kurvis teelt välja, sõites üle heinamaa vastu Andja mõisa varemeid. Esialgsetel andmetel võis meest roolis tabada terviserike, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Viljandimaal jäi aga ümber kukkunud traktori alla 12-aastane poiss. See oli vähem kui kahe nädala jooksul juba teine lapse surma kaasa toonud liiklusõnnetus - septembri lõpus jäi Mäetagusel mänguhoos kahveltõstuki ette 11-aastane laps.

Kui eelmisel aastal oli liikluses hukkunuid 67, siis sel aastal on teedel-tänavatel surma saanud 51 inimest ehk säilib lootus, et alates 2012. aastast langustrendis olnud karm statistikanumber jätkab vähenemist, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Viimati sai Eestis liikluses üle saja inimese surma 2011. aastal.

Taasiseseisvumisajal on Eestis liikluses surma saanud 4997 inimest ehk peaaegu Türi, Tapa või Kiviõli linna jagu rahvast. Kõige karmim aasta oli 1991, kui hukkus 491 liiklejat.