“See oli nii-öelda riietusruumi meestejutt,” selgitas Trump. “Ma ei ole selle üle uhke. Ma tõepoolest ei ole selle üle uhke. See tekitab minus väga suurt piinlikkust.”

“Ma austan väga naisi ja ei ole tegelikult kedagi, kes seda minust rohkem teeks,” kuulutas kinnisvaramogul, rõhutades, et reaalselt ta naisi ei ahista. “See on piinlik.”

Hillary Clinton aga leidis, et reedel paljastus, kuidas Trump "naistest räägib ja mida ta naistele teeb". "Ma arvan, et kõigile on selge, et see, mida ta rääkis, näitab täpselt ära, kes ta on," sõnas Clinton.

Trump üritas seejärel jutu kiirelt endalt viia ja hakkas rääkima oma demokraadist rivaali abikaasa ekspresident Bill Clintoni skandaalidest. “Meie riigi poliitikas ei ole olnud kedagi teist, kes oleks olnud naiste suhtes sedavõrd ahistav kui Bill Clinton,” süüdistas Trump. “Hillary Clinton ründas neidsamu naisi ja tegi seda vihaselt. Neli neist naistest (Paula Jones, Juanita Broaddrick ja Kathleen Willey ja Kathy Shelton) on ka täna siin.”

“Nii et ärge rääkige mulle mingitest sõnadest, vaid sellest, mida president Clinton tegi,” märkis Trump. “Ta pidi maksma 850 000 dollarit trahvi. Ma arvan, et see on häbiväärne ja Hillaryl peaks häbi olema, kui päris aus olla.”

Clinton vastas rünnakule esileedi Michelle Obama sõnadega (“When they go low, we go high”), lubades oma vabariiklasest rivaali madalale tasemele mitte langeda ja sellest üle olla.