Politsei on üle kuulanud kannatanu, kelleks on 27-aastane mees ja hetkel teadaolevalt on teo arvatav toimepanija 24-aastane mees, täpsustas PPA Lääne prefektuuri pressiesindaja Heiko Leesment.

Juhtunu täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud Lääne ringkonnaprokuratuuris kriminaalmenetlus avaliku korra rasket rikkumist käsitleva paragrahvi alusel.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Annely Erm sõnas, et juhtunu asjaolud on alles selgitamisel, aga esialgsetel andmetel on teada, et põgusalt tuttavatel meestel väike sõnaline konflikt, mispeale üks meestest teist ründas.

Kümned poekülastajad olid esmaspäeva õhtupoolikul Kuressaare kesklinnas Rae Konsumis tunnistajaks otse kassade juures toimunud jõhkrale peksmisele, kirjutab Saarte Hääl.
Ühes kassas ostude eest tasuvale mehele osutus päästikuks teises kassajärjekorras seisnud tuttava märkus.

Mees, kes oli Saaremaa tarbijate ühistu juhatuse esimehe hinnangul poes sisseoste tegemas koos perega, kargas lühikese sõnavahetuse järel teise kassa juurde ja hakkas oma tuttavat näkku peksma. Kogu vahejuhtum kestis 65 sekundit, mille kestel üritasid vägivallatseja kaaslased teda maha rahustada. Verise näoga mees kiirustas pärast vahejuhtumit poest minema, jäämata ootama asjade edasist käiku. Samuti lahkus kauplusest peksja.

Pealtnägijad leidsid, et nii väikeses linnas võiks politseipatrull kiiremini kohale jõuda. “Ärev olukord lahenes küll kiiresti, kuid jättis mõru maitse ning õhku siiski vähese turvalisuse tunde,” ütles üks pealtnägija.