Driftimine tähendab tagaveolise autoga külg ees liikumist. „Inimesed saavad sellest naudingut. Auto valitsemistunne, kui see õnnestub ja kõik läheb hästi. Politseinikud muidugi ei saa sellest aru,“ põhjendas Piim oma sõidustiili "Sensorile".

Piima nime otsingumootorisse pannes leiab tema kohta kirjeldusi, milles jääb temast mulje kui staažikast liikluspätist ja inimesest, kellest on kasulikum eemale hoida.

Ida prefektuuri pressiesindaja Kerttu Kralli sõnul on mees sattunud mitmeid kordi politsei huviorbiiti just oma sõidustiili tõttu. "Tal on ka varasemalt olnud väärteo korras mõned rikkumised. Tegemist on kohaliku driftijaga ja tundmatu ta meile ei ole," kinnitas pressiesindaja.

Piim juhtis eile õhtul oma vähemalt 20 aasta vanuse 5. seeria BMW-d Tallinna-Narva maanteel ette suurele liinibussile. Silmapilkselt hukkusid autos viibinud 21-aastane noormees ja 20-aastane neiu. Hiljem suri haiglas 21-aastane neiu, kes oli autos kolmas kaasreisija.

Kolm noort elu oma hingele saanud Piim pääses ise kergete vigastustega ning üsna pea pärast haiglasse toimetamist pani ta sealt plehku ning politsei asus teda taga otsima. Mees leiti Jõhvist ning on praeguseks kinni peetud.

Juhtumi kohta on alustatud kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb sõidukijuhi poolt liiklusnõuete ja sõiduki käitusnõuete rikkumist ettevaatamatusest, kui sellega on põhjustatud kahe või enama inimese surm.

Sündmuse täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus, mida viib läbi Ida prefektuur ja juhib Viru ringkonnaprokuratuur.

Vaata meenutuseks juunikuist Delfi TV "Sensori" saadet siit:

Jaga
Kommentaarid