Kannatanutest 28 olid politseinikud. Kellegi elu siiski ohus ei ole, vahendab Novosti-Armenija.

Olukord politsei patrull- ja postiteenistuse polgu hõivatud hoone juures Jerevanis teravnes kolmapäeva õhtul. Sinna kogunenud hoone hõivanud relvastatud isikute toetajad nõudsid, et lahendataks nende toitlustamise küsimus. Nimelt tahetakse, et hõivajatele ei viiks süüa mitte politseinikud, vaid opositsiooniline parlamendi liige Nikol Pašinjan. Seejärel üritati politseiahelikust läbi murda.

Korravalvurid puhastasid aga Novosti-Armenija teatel hõivatud hoone juures oleva ala loetud minutite jooksul. Operatsioon algas pärast kaht hoiatust.

Vahistati kümneid inimesi. Erivahendeid politsei ei kasutanud.

Grupp relvastatud mehi tungis Armeenia politsei patrull- ja postiteenistuse polgu territooriumile 17. juuli hommikul ning hoiab vägivalla ähvardusel kinni seal viibinud inimesi, kelle hulgas on ka Armeenia politseiülema asetäitja Vartan Jegiazarjan ja Jerevani politseiülema asetäitja Valeri Osipjan, kes saabusid läbirääkimistele. Rünnaku käigus sai surma polkovnik Artur Vanojan ning erinevate vigastustega viidi haiglasse kuus inimest – viis politseinikku ja üks ründajatest. Kolmapäeva hommikuse seisuga oli vabastatud viis pantvangi.

Politseihoone hõivanud nõuavad radikaalse opositsiooniliikumise juhi Žirair Sefiljani vabastamist. Sefiljan vahistati umbes kuu aega tagasi kahtlustatuna grupi isikute poolt ebaseaduslikus relvade säilitamises.