Mees kasutas enesekaitseks gaasipihustit ja suutis rünnaku tõrjuda. Samuti läksid talle appi kaupluse turvatöötajad. Sündmuskohale saabunud ekipaaž julgestas kaupluse turvatöötajaid ja kaupluse külastajat rünnanud mees anti politseile üle.

Turvatöötajad soovitavad automaadist sularaha välja võttes olla tähelepanelikud. Kahtlaste isikute lähenedes on soovitav sularaha väljavõtmine katkestada. Samuti tuleks kahtlastest isikutest informeerida objekti turvatöötajat. Juhul kui teid rünnatakse, tuleks kindlasti teha nii kõva häält kui vähegi suudate, et keegi appi tuleks või joosta rahvarohkesse kohta ja oodata abi.

Kui näete abivajajat, siis tuleb sellest koheselt anda teada hädaabinumbril 112 ning võimalusel minna appi, kuid seda tehes ei tohi seada ohtu enda elu ja tervist.

Samuti on palju abi erivahenditest nagu pipragaas või piprageel. Neid soetades tuleb kindlasti põhjalikult tutvuda kasutusjuhendiga, et vahendeid õigesti enesekaitseks kasutada. Vastasel juhul võib oskamatusest sellega hoopis endale viga teha, näiteks pihustades pipragaasiga vales suunas või vastu tuult.