Seger (30) sai ränkade tagajärgedega avarii põhjustamise eest 2008. aasta detsembris seitsme aasta ja kuue kuu pikkuse vangistuse, mida ta asus kandma 2009. aasta novembris, Segeri karistusaeg lõpeb 2016. aasta 23. novembril, kirjutab ERR Uudised.

2014. aastal Segeri enne tähtaega vabastamist arutanud, kuid ta vanglasse jätnud kohus leidis, et tema tingimisi ennetähtaegne vabastamine ei ole põhjendatud ja kooskõlas õiguskorra kaitsmise huvidega, kuna tema toimepandud kuriteo asjaolud on äärmiselt rasked.

Kohtu arvates oli oluline, et Seger oli juba enne traagiliselt lõppenud õnnetust korduvalt liiklusnõuete eiramise eest karistatud väärteokorras ning jätkas liikluses lubatud sõidukiiruse ületamist ka pärast rasket liiklusõnnetust.

Südistuse järgi kihutas 2,34 promillises alkoholijoobes Seger 2006. aasta 13. augusti õhtul Hondaga Pärnu poolt Rakvere suunas ning põrkas Vändra lähedal kokku kõrvalteelt peateele sõitnud Chrysler Visioniga. Chrysleris olnud kolm noort meest hukkusid, Segeri autos olnud kaassõitja sai vigastada.