Esialgsetel andmetel sooritas üks sõidukitest möödasõitu ja põrkas vastassuunavööndis kokku teise sõiduautoga. Sündmuskohal töötavad politseinikud selgitasid välja, et sõiduauto Volkswagen sõitis suunaga Narvast Sillamäe poole. Kokkupõrge toimus sõiduautoga Audi, mis liikus Tallinna poolt Narva suunas.

Volkswageni roolis oli 38-aastane mees ja kaasreisijatena olid sõidukis 33-aastane naine, 8-aastane tüdruk ja 2-aastane poiss. Audi roolis oli 28-aastane mees ja kaasreisija oli 27-aastane naine.

Kohale saabunud meedikud üritasid elustada 2-aastast poissi, kuid kahjuks ei andnud see tulemusi.

Mõlema sõiduki juhid olid kained ja omasid kehtivat juhiluba. Kriminaalmenetluse raames selgitatakse välja, kas sõidukis olnud inimesed kasutasid korrektselt turvavarustust.
Sündmuse toimumise ajal sadas lund ja teekate oli libe ning lumine.

Ida prefektuuri operatiivjuht Andres Jaggo: "Hetkel on vara öelda, mis põhjusel kokkupõrge toimus ja kas üks sõidukitest sooritas möödasõitu või kaldus mingil muul põhjusel vastassuunavööndisse. Kõik sündmuse asjaolud selgitatakse välja, et saada täielik ülevaade juhtunust. On väga kurb tõdeda, et uus aasta algab sellise traagilise sündmusega. Paneme kõikide sõidukijuhtide südamele, et nad oleks liikluses võimalikult tähelepanelikud ja pööraks oma tähelepanu 100%selt auto juhtimisele."

Sündmuskohal oli liiklus ümber suunatud Sinimägede kaudu, kella 20.30-ks liiklus taastati.

Jaga
Kommentaarid