1. Amateur Teens" on film sellest, kuidas teismeliste karm võitlus populaarsuse pärast võib võtta jubeda vormi, kuidas sotsiaalmeedia ja netiporno noorte enesekuvandit ja seksuaalkäitumist mõjutavad ja millised muutused võivad tekkida ohvri mõtteviisis.
  2. Visuaalselt kütkestavas "Mustangis" karistab traditsiooniline Türgi ühiskond noori õdesid nende iseseisvuse ja tärkava seksuaalsuse pärast ning hakkab vormima neist "häid tulevasi abikaasasid".
  3. Auhinnatud ja oodatud dokk "Mask, mille taha sa peitud" uurib seda väga piiratud definitsiooni, mille raames mehelikkust konstrueeritakse. Mida tähendab olla mees ja millised tagajärgi nende mehelikkuse piiride rikkumine kaasa toob? Kuidas me ühiskonnana saaksime kasvatada tervemat noorte meeste põlvkonda
  4. Inimestel on lapsed! Feministeerium on kohal laste õiguste teemalise eriprogrammi avamisel, mida kaaskorraldab õiguskantsler, lastekaitse liit ja justiitsminiseerium. Meie rõõmuks avatakse programm filmiga "Oma laps", mis heidab lapse eluterve pilgu maailmasse, kus vanemad on samast soost.
  5. "Taani tüdruk" räägib loo kahest Taani naisest, kellest üks alustas elu Taani poisina. David Ebershoffi tõsielulise romaani põhjal tehtud filmis rullub lahti 1930ndatel esimese sookorrigeerimisprotsessi läbinud kunstniku Einar Wegeneri/Lili Elbe elu.
  6. Anoreksia, surm, lein, vaimud, mõrv, suitsiid, ületöötunnid: kirjelduse poolest sünge Poola "Keha" on tegelikult draama, milles on palju (musta) huumorit, eneseiroonat teemal, kuidas me suhtume oma kehasse, kuidas me seda kasutame ja mida sellelt tahame.
  7. 2011. aastal pidas neli 18-aastast Helsingi tüdrukut provokatiivset videopäevikut. "Teised tüdrukud" on nende päevikute fiktsionaalne esitus filmilinal - näeme vihavaenlasi, abordi üleelamist, suhteid osavõtmatute lapsevanematega, eneseusu puudust ja taastulemist. See on film valikute tegemisest.
  8. Kes ei teaks Malalat! Kõigi aegade noorim Nobeli rahupreemia laureaat, tüdruk, kes on üle elanud Talibani atendaadi, kuna soovis omandada kooliharidust ja sel teemal sõna võtta. "Ta pani mulle nimeks Malala" räägib hämmastavast noorest naisest, tema enesekindlusest, idealismist ja usust sugude võrdsusesse.
  9. "Ära vaata mind selliselt" ulanbaatarist pärit režissööri Uisenma Borchu debüütfilm, kus ta ise mängib ka peaosa. See on loominguline ja julge pala seksuaalsusest, ihast ja atraktiivsusest. Vaba, aga mitte poos, tabusid murdev ja häiriv, aga mitte šokeeriv, emotsionaalne, aga mitte sentimentaalne või pisaraid kiskuv.