„Eile liikus ta üleni tumedasse riietatult ning must spordimüts peas rattaga. Olin algkooli juurest tervisekeskuse poole liikumas, kui seal kõnniteel vahepeal ca 10 m täiesti pime koht on. Järsku keegi pani laksu tagumikule ja kui ehmusin ning vaatasin, siis keeras rattaga kohe sinna kõrvale pimedasse parki. Olge ettevaatlikud!“ kirjutas eile ahistaja ohvriks langenud naine Facebookis.

Piirkonnapolitseinik Kristiina Oissar ütles Delfile, et Keila linn on üldiselt turvaline ja selliseid juhtumeid esineb haruharva, kuid eilne käperdamise juhtum pole siiski ainuke. „Septembri lõpus teatati politseile juhtumist, kus õhtusel ajal Keila linnas jalutanud naist puudutas mees, kes seejärel minema jooksis,“ rääkis Oissar kuu aja tagusest juhtumist.

Kuigi Keila Facebooki grupis soovitati ohvril ka politsei poole pöörduda, pole naine seda teadaolevalt siiski teinud. „Mis puudutab kõnealust sotsiaalmeedias levinud juhtumit, siis selle kohta pole politseini info jõudnud. Kindlasti püüame välja selgitada, mis täpsemalt juhtus ning ühtlasi tahaksime inimestele meenutada, et sotsiaalmeedia asemel tasuks esimesena abi otsida politseilt, helistades hädaabinumbril 112.“