Viimane kord, kui Putin ajakirjanike ette ilmus, oli 5. märtsil, kui ta kohtus Itaalia peaministri Matteo Renziga. Pärast seda on tal olnud vaid üks avalik kohtumine, kus teda ei näinud mitte ainult ametnikud: Kremli 8. märtsiga dateeritud teate järgi kohtus president pidupäeva puhul naistega, kelle lapsed on erinevatel elualadel silmapaistvat edu saavutanud, ja õnnitles neid naistepäeva puhul. Tegelikult salvestati see üritus varem, juba 5. märtsil riigipea ihukaameramehe poolt, teatas RBK-le üks kohtumisel osalenu, kelle sõnul jättis president kohale saabunud naistele hea mulje, kuid nägi väsinud välja.

Alates 6. märtsist on Putin osalenud ainult kinnistel kohtumistel, kuhu ajakirjanikke pole kutsutud.

Kremli veebilehe teatel juhtis Putin 6. märtsil kõigepealt julgeolekunõukogu istungit ning suhtles siis rahandusminister Anton Siluanovi ja kaitseminister Sergei Šoiguga. Õhtul toimus kahepoolne kohtumine Vnešekonombanki juhi Vladimir Dmitrijeviga.

10. märtsil kohtus Putin Kremli andmetel Jamali-Neenetsi autonoomse ringkonna kuberneri Dmitri Kobõlkiniga. Ka see kohtumine oli pressile suletud. RBK kaks Kremlile lähedast allikat rääkisid, et Kobõlkin sel päeval Kremlisse ei tulnud. Kõbõlkini pressiteenistus väidab vastupidist.

11. märtsil avaldas presidendi pressiteenistus informatsiooni riigipea kohtumisest Karjala kuberneri Aleksandr Hudilaineniga. Internetiväljaanne Vesti Karelii teatas aga juba 5. märtsil, et Putin kohtus Hudilaineniga ja kohtumisel ei tõstatatud ennetähtaegsete kubernerivalimiste teemat. Kubernerile lähedane allikas ütles RBK-le, et Hudilainen pidi Putiniga plaani järgi kohtuma 4. märtsil. Kuberneri pressiteenistus keeldus kommenteerimast.

Presidendi pressisekretär Dmitri Peskov kinnitas RBK-le, et kohtumised kuberneridega toimusid Kremli veebilehel teatatud ajal. Küsimusele naistega kohtumise kohta vastas Peskov, et see toimus pidupäeva eelõhtul.

Teade kohtumisest Hudilaineniga avaldati varsti pärast seda, kui agentuur Reuters teatas Kasahstani valitsuse allikale viidates, et Venemaa, Valgevene ja Kasahstani presidentide kohtumine Astanas, mis pidi toimuma 12. ja 13. märtsil, jääb ära. „Visiit on ära jäetud, tundub, et Putin on haigeks jäänud,“ teatas Kasahstani allikas Reutersile.

Peskov keeldus seda informatsiooni RBK-le kommenteerimast, kuid teatas hiljem agentuurile Bloomberg, et Putin on absoluutselt terve.

Teine föderaalallikas kinnitas, et Putini kohtumine Valgevene ja Kasahstani juhtidega, pole mitte ära jäetud, vaid edasi lükatud. See pidavat toimuma veel märtsis.

Neljapäeval oli Putinil ette nähtud osalemine föderaalse julgeolekuteenistuse (FSB) kolleegiumil, kuid kaks allikat teatasid RBK-le, et vaevalt president sinna läheb.