Delfi uuris seetõttu täna Savisaarelt, kas ta ikka jaksab debati ajal püsti seista või mitte. Savisaar hakkas vastu rääkima, et teda süüdistatakse pigem liigses sportlikkuses. Tõenäoliselt mõtles ta selle all erakondade rahastamise järelevalve komisjoni tegevust, sest komisjon nõuab Savisaarelt tagasi Tallinna maksumaksja raha, mis kulus kohalike valimiste eelsele kepikõnni reklaamile, milles nähakse tegelikult varjatud Keskerakonna reklaami.

Savisaar armastab avalikke esinemisi, kus ta lõikab läbi linte ja jagab kingitusi. Need üritused käivad enamasti täpselt ühte malli pidi. Savisaare autojuht sõidab autoga nii kaugele, kui vähegi võimalik. Savisaar väljub, teeb oma esinemise kiirelt ära, üritab võimalikult palju istuda ja lahkub peatselt autosse, mis ootab teda trepile nii lähedal kui vähegi võimalik.

Savisaare kõnnak on tönts ja kui ta peab püsti seisma, siis proovib ta võimaluse korral kusagilt kinni hoida. Savisaar on tuntud selle poolest, et teda saadavad noored naised, kellelt ta käe alt kinni hoiab. Viimasel ajal pole Savisaarel neid naisi vaja mitte ainult tähelepanu püüdmiseks, vaid ka selleks, et tal oleks kellestki kinni hoida, kui ta komistab.

Savisaar ei kinnitanud, kas ta laupäeval ETV peaministrikandidaatide teledebatti jõuab. Viimasel ETV debatil oli tal püsti seismisega tõsiseid raskuseid ja kui kaamera parasjagu teda ei näidanud, toetasid ta kaaslased teda.

Euroopa Parlamendi valimiste eelsel debatil ETVs toodi Savisaarele istumiseks pukk ja tema abilised käisid teda jääkotiga jahutamas.