Parts rääkis, et neil valimistel võttis IRL platvormi tuumaks küsimuse: mida saab riik ja poliitika teha selleks, et tavalise tööinimese elu paremaks muutuks?

"Miks räägime tavalisest tööinimesest? Poliitika tegeleb tihti teemadega, mis jäävad tavalisele inimesele väga kaugeks. Ikka räägitakse rahvusvahelisest julgeoleku olukorrast, sellest mis toimub Brüsselist," ütles Parts. Seega on IRL seekord suunanud tähelepanu lihtsamalt mõistetavatele siseasjadele.

Parts jätkab teemavahetusega: "Kõige tähtsam on neil valimistel see, et inimesed ei oleks ükskõiksed. On alati kedagi valida. Kui esimese ringiga on raske leida endale lemmikerakonda või lemmik-kandidaati, siis alati ma soovitan minna teisele ringile. Eriti esmavalijad - minge kindlasti valima!"

Vaata videost lähemalt, mis on IRLi õpipoisi süsteem ning kes on IRLi arvates nn tavalised tööinimesed.

Delfi TV toob valimiste eel teieni rubriigi "Vaba mikrofon", kus riigikokku kandideerijad said tulla ja rääkida kolme minuti jooksul, mis just neile oluline on ning mida nad riigikogulasena muuta või saavutada tahavad. Teisisõnu - miks me just neid peaks valima. Küsimusi ette ei antud ning inimesed said rääkida just seda, mis hingel oli!

"Vaba mikrofoni" videoid avaldatakse alates jaanuari viimasest nädalast kuni valimisteni! Kõiki videoid saad vaadata Delfi TV-st!