2014. aasta saja populaarsema nime hulgas tõusis Muhammad 27 kohta ja saavutas poisslaste nimede hulgas esikoha, vahendab Guardian.

Araabia nimed on üldse populaarsustabelis tõusnud. Uus tulija tüdrukute esisajas on Nur, mis hüppas kohe 29. kohale. Maryam tõusis 59 kohta 35.-ks. Poiste esisajas on uued tulijad Omar, Ali ja Ibrahim.

Tüdrukutele pandavatest nimedest oli populaarseim Sophia, mis peegeldab selle populaarsust ka USA-s, Brasiilias, Hispaanias ja Venemaal.

Suurim tõusja tüdrukute hulgas oli Maryam ning uutest tulijatest said kõrgeimad kohad Nur, Emilia ja Gracie.

Poiste hulgas oli suurim tõusja Teddy ning kõrgeimad kohad uute tulijate hulgas said Kian ja Jonathan.

Populaarsust kaotasid kuninglikud nimed nagu George, Harry ja William.

BabyCantre'i esindaja Sarah Redshaw' sõnul on suured mõjutajad olnud näiteks Beckhamid ja Simon Cowell selliste nimedega nagu Eric, Harper, Romeo ja Cruz.

Laulja Ariana Grande tõttu sisenes tüdrukute esisajasse nimi Ariana.

„Troonide mängust“ tõusis uue tulijana 53. kohale Emilia. Vanemad panid lastele nimeks ka Daenerys ja Tyrion. Telesarjast „Orange Is The New Black“ leidsid vanemad nime Piper.

Sarjast „Breaking Bad“ said populaarsust juurde Skyler, Jesse ja Walter.

1970. aastate populaarsed nimed paistavad uuesti tulevat. Esisajas tõusid Emma, Sarah, Maria, Angela, Joanne, Claire ja Karen. Esisajasse tõusis taas John.

Kõige kummalisemad nimed tüdrukutele on olnud Wren, London, Phoenix, Logan, Indigo, Genisis ja Blue. Poisid on saanud nimeks Prince, King, Junior, Hendrix, Braxton ja Apollo.