Parlamendiliikmete ees esinevad Putin ja riigiduuma spiiker Sergei Narõškin. Seejärel antakse sõna fraktsioonide esimeestele. Kõnesid on kuulama kutsutud ka peaminister Dmitri Medvedev. Ei välistata föderatsiooninõukogu liikmete osavõttu. Valitsust täies koosseisus aga kutsutud ei ole, vahendab NEWSru.com.

Presidendi pressiesindaja Dmitri Peskov ütles varem, et kohtumisele Putiniga koguneb riigi poliitiline aktiiv, kelle poole Putin pöördub põhjaliku kõnega, kirjutab Rossiiskaja Gazeta.

Riigiduuma konstitutsioonilise seadusandluse ja riikliku ülesehituse komitee esimehe asetäitja Vadim Solovjovi sõnul on peamised arutlusele tulevad teemad Ukraina kriis ja Krimmi sotsiaal-majanduslik areng.

Rahvasaadikud küsivad riigipea käest tema nägemust Venemaa koostööperspektiivide kohta Euroopa Nõukogu parlamentaarse assamblee ja Euroopa julgeoleku- ja koostööorganisatsiooniga (OSCE). Oodatakse ka küsimusi Venemaa-vastaste sanktsioonide kohta ning Putini suhtumise kohta Lätis ja Ukrainas Vene kultuuritegelastele kehtestatud sissesõidukeeldu. Väljaanne Novõje Izvestija kirjutab, et Putini kõnes võidakse puudutada ka Venemaa väljumist rahvusvaheliste kohtute jurisdiktsiooni alt seoses hiljutise Jukose kohtuasjaga.