Debati alguses seisis Savisaar oma konkurentide kõrval vapralt püsti, ent poole saate ajal hakkas tal ilmselt halb. Kõigepealt loovutas talle tooli tema nõunik Monika Batrakova, seejärel tõi saate meeskond Keskerakonna liidrile kõrge tooli. Pukil istudes pidas Savisaar saate lõpuni vastu.

Savisaare nõrkusehoogu panid tähele ka debatti tähelepanelikult jälginud vaatajad, öeldes, et Savisaarel on stuudios lausa füüsiliselt raske. Ent see võis paljudele ka märkamata jääda, sest "operaatoritöö oli hea", sõnas üks Delfi lugeja.

Ühelt Savisaare selja taga tehtud fotolt oli ka näha, et tema meeskond oli ettenägelikult võtnud debatile kaasa koti jääkuubikutega, mis pandi ühel hetkel talle turja peale. Sellest debatist on tehtud veel fotosid, ühel neist on näha, et Savisaarel on väga raske ja ta nõjatub vastu pukki.

Keskerakonna eurovalimiste esinumber Edgar Savisaar osales küll debatil, ehkki ta on avalikult välja öelnud, et valituks osutumisel ta Brüsselisse ei lähe.

LOE SIIT erakondade esinumbrite valimisblogi koos üksikkandidaatide Kristiina Ojulandi ja Indrek Tarandi mahlakate kommentaaridega!