Korraldajate jaoks on tulemus suurepärane: mõnes maakonnas on ligi kolmekordne soovijate küllus! Tuletallajaid juurde vajavad vaid mõned Jõgeva- ja Raplamaa etapid.

TuleTulemise mehitamistoimkonna ja maakonnakaptenite järgnev töö on koostöös kollektiividega kinnitada sõitvad seltskonnad konkreetsetele teelõikudele. Mõistagi arvestades nende kirjapandud eelistusi, aga ka leppida kokku võimalik ümberpaigutamine hetkel katmata kilomeetritele. Kõigepealt oma maakonna piires, aga vajadusel ka naabritele ja kaugemale külla minnes. Kes mis etapil täpselt tuletungalt viima hakkab, saab selgeks 15. aprilliks.

Mehitamispealik Leelo Muru: "Tänu kõigile nähtud hoole ja tehtud töö eest! Hoiame sädet ja endid, ning tuld!"

Tuleteekond algab 15. juunil Tartust ning kulgeb jalgratastel läbi Tartumaa, Jõgevamaa, Ida- ja Lääne-Virumaa, Järvamaa, Raplamaa ning Harjumaa Tallinnasse. Ligikaudu 1000-kilomeetrisel teekonnal liigub peotuli külast külla ja käest kätte kohalike kooride, tantsurühmade ja orkestite teatesõiduna.

TuleTulemine 2014 saab teoks Eesti Laulu- ja tantsupeo tihtasutuse korraldusel koostöös Tartu meeskooriga Akadeemiline Emajõgi ja naiskooriga Emajõe Laulikud. TuleTulemist toetavad väga paljud toredad inimesed ja organisatsioonid.

XXVI laulu- ja XIX tantsupidu "Aja puudutus. Puudutuse aeg" toimub Tallinnas 4.-6. juulil 2014. Laulupeo kunstiline juht on Hirvo Surva. Tantsupeo pealavastaja on Maido Saar, muusikajuht on Toomas Lunge ning "Puudutuse" idee ja loo autor on Sten Weidebaum.