Lennufirma teatab oma kodulehel, et nimekiri on koostatud andmete järgi, mille kohaselt olid nende teada lennul justnimelt need inimesed. Nimekirjas on 44 reisijat ning 6 meeskonnaliiget. Nimekirjas kõige vanemad on kaks 1926. aastal sündinud reisijat ning kõige noorem on 2002. aastal sündinud naisterahvas.

Lennufirma lisab, et hukkunute lähedastel palutakse firmaga kontakteeruda, kuna firma saab siis nende kohaletoimetamise organiseerida.

Venemaal plahvatas pühapäeval Kaasani rahvusvahelisele lennuväljale maandudes reisilennuk Boeing, õnnetuses hukkusid kõik pardal olnud 50 inimest, ütles eriolukordade ministeeriumi pressiesindaja.
Lennuk oli startinud Moskvast.

Õnnetus Tatarstan Airlinesile kuulunud lennukiga lennukiga Boeing-737 juhtus kell 19.20 kohaliku aja järgi. Tragöödia põhjus ei ole seni teada.

Eriolukordade ministeeriumi pressiesindaja Irina Rossiuse teatel oli lennuki pardal 44 reisijat ja kuus meeskonnaliiget.

Tatarstani asepeaministri Juri Kamaltõrovi sõnul on hukkunute seas ka Tatarstani presidendi Rustam Minnihanovi poeg Irek ja Tatarstani julgeolekuteenistuse ülem Aleksandr Antonov.

Viimane tõsisem õnnetus juhtus Venemaal ligi aasta tagasi, kui Vnukovo lennuväljal sõitis maandumisrajalt välja reisilennuk Tu-204, mille pardal oli vaid kaheksa meeskonnaliiget, kellest viis hukkus.