Kommentaare loole: "Hiiglaslik ämblik kolis Eestisse".

rein

31.10.2013 12:20

Meil pressis ka eelmine nädal üks selline trepikotta. Kui palusin jalad õues ära pühkida, siis urises vaikselt...

Kas?

31.10.2013 10:48

Arvan, et on mõeldud hämmalisi. Hämmalised ei ole ämblikud, vaid ämblikulaadsed. Nad sarnanevad ämblikuga, ei koo võrku, söövad kõike, millest jagu saavad ja võivad väga valusalt hammustada, kuid ei ole mürgised. Klassikaline lõunamaade ja kõrbete elanik - huvitav küll, mis seesugused Eestis teevad?

Twitter

Tänase valitsuse pressika RE/IRL mõttevahetuse taustal peab lihtsalt meenutama vana tõde: valimised on alati kõigi protsesside katalüsaator.

"Sa ei hammusta kätt, mis sind toidab." Ajalehe Pealinn reporter Oliver Õunmaa Helsingin Sanomates Savisaare kujutamisest munitsipaalmeedias

Kommunist jääb kommunistiks: Nõukogude Liidus polnud meil millestki puudu. Kestvad kiiduavaldused, sm Vello Pohla!

Berlusconiga kiirelt 1:0 - valitsusest läheb välja eelnõu, et kui EL kodanik ei saa kandideerida europarlamenti kodumaal, ei saa ka Eestis.

Milleks Eestile uurimisorganid? Majandusminister lausus, et ta on uurinud Arctic Sea asja kodanikuna: «Minu melelest on see täielik jamps."

Kehtestaks alkoholile hoopis miinimum ja maksimum koguse

Kurt Walter@KurtValter

Elu pealinnas pidi küll aina paremaks minema, kuid ennetavalt registreerisin sloganid: Tallinn Luurab. Tallinn Kuuleb. Tallinn Patrullib.

Raha, mis Seli ja sõbrad panevad Salumäe medalitesse, tuleks investeerida noortesporti. Spordimuuseumi ekskursioon pole mäestikulaager.

Ahjaa, mäletate, et kui inimesed said hakata toitu koju tellima, siis tappis see restoranitööstuse? Jah, ma ka ei mäleta.