jajah

30.07.2013 15:41

Meie doktriin - inimesele tuleb anda õng...

eestlane

30.07.2013 07:37

Mina ütleks, et meedia ei vaja neid kommentaare, aga kuna eesti inimesel polegi mingit väljundit oma arvamuse teatavaks tegemiseks, siis on see meie, kommenteerijate, jaoks ainus võimalus seda teha. Mitte kedagi ju tegelikult ei huvita, mida arvab lihtne inimene, ajalehe lugeja või raadiokuulaja, sellepärast mina näiteks kirjutan kommentaare, teades ette, et mitte kedagi ei huvita minu arvamus ja mitte midagi see ei muuda - see on auru välja laskmiseks, sest tihti saab lihtsalt kõrini meil vohavast lollusest, poliitikute karistamatust tegevusest, "eliidi" süüdimatust käitumisest.

asotsiaal

30.07.2013 09:48

Vabalt kommenteeritav foorum võimaldab anonüümsust ja sellega võimaldab välja öelda mittetraditsioonilisi seisukohti. Anonüümne nimi võimaldab ka teistel neid mittetraditsioonilisi seisukohti teravalt kommenteerida, kartmata seejuures solvata anonüümse kommenteerija isikut.

Twitter

Ott Lumi ‏@ottlumi

Täna istusid Wabaduse kohvikus pohmase olekuga sakslane ja prantslane. Esimene teatas viimasele: „All is fine. We rule economy, you rule culture."

Küllike Rooväli ‏@kyllikeroovali

Eesti politsei arengutaset näitab väga ilmekalt, kui spordivõistluste korraldajal soovitatakse PPAs töötanud hukkunust mitte teatada.