Siil
15.04.2013 11:33
Olen artikli ja selle sõnumiga vägagi nõus, seni kuni ei väärtustata koolijuhte ja õpetajaid, ei saa me oodata, et haridus oleks kõrgel tasemel ja Eesti majandusel läheks pikas perspektiivis hästi! Riigiisad, tehke ometi silmad lahti ja vaadake prioriteedid üle!!!

Mati
15.04.2013 11:23
RMK juht teenib 6500 eurot kuus. Vastutab, et puud saaks langetatud ja maha müüdud. Keegi ei tohiks puuga vastu pead ka saada. Aga Tallinna suurte ja edukate koolide direktorid saavad 1400 eurot kuus ja vastutavad 1000 lapse tubliks eestimaalaseks kasvamise eest! Miks neil küll nii niru palk on, aru ei saa. Või anda nad ka Juhan Partsi alluvusse?

Manni
15.04.2013 06:23
Koolijuhtidele maksab palka kohalik omavalitsus, nii et sammu tipa-tapa oma soovidega Tallinna linnavalitsusse ja kui seal sind pikalt saadetakse, on see otsene vihje Keskerakonda astumiseks. Annad kümme protsenti parteile ja raha tuleb.

Twitter

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Endast tasuks rohkem jätta kui esmamulje.

Taavi Eilat ‏@tahvinaf
Miks saan pangas uusi ülekandeid alustada nupu alt "Lemmikud". See tegevus ei ole kindlasti mu lemmik. #SEB

Hannes Rumm ‏@HannesRummEL
Kreeka saab doonoriltelt veel 8,8 mld laenu, visuaalselt kommenteerib otsust Hillar Mets (karikatuurinäitus Rävala 4) pic.twitter.com/Js6RUznaZS

Neeme Korv ‏@neemekorv
Piraat- või puuktaksod, vahet pole. Miks lastakse pättidel karistamatult ühes majandusharus ruulida? Saamatud ametkonnad on kaasosalised.

Issand Jummal ‏@IssandJumal
@neemekorv Korralike firmade taksistid räägivad uskumatuid lugusid erikohtlemisest, mida puuktaksojuhid Mupolt saavad.

Küllike Rooväli ‏@kyllikeroovali
@IssandJumal @neemekorv MUPO on ju ise puukpolitsei :)

Margo ‏@Margoko
"See küsimus on täiesti tarbetu." EKRE juht Mart Helme vastab küsimusele, kust tuleb raha lubaduste täitmiseks  http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/mart-helme-kust-te-selle-raha-votate-votame-majandusest-votame-raha-on-koik-olemas.d?id=65973986

Rain Kooli ‏@rainkooli
Raivo: Aeg on läbi. [AK ainetel]