Tudeng
29.01.2013 14:01
See võttis nüüd küll ära isu meie riigis õpetajaks hakata.

omad vitsad
29.01.2013 13:59
Imestatakse, miks meil noorte tööpuuduse näitajad nii kõrged on. Kui see pätikari on algusest peale koolis käinud ainult teiste arvel meelt lahutamas mitte õppimas, siis ei saa ta hilisemas elus ju mitte millegagi hakkama.

Jee
29.01.2013 13:58
Tänapäeva harimatu esoteeriku õigustus oleks selline: "Need on ju indigolapsed! Nendega tulebki teistmoodi käituda. Uue ajastu põlvkond!" Kahjuks on selliseid inimesi (lapsevanemaid) päriselt olemas.

SPQR
29.01.2013 14:07
Koolijuhil on õigus - asi on käest läinud juba ammu. Lastele on antud liialt suur vabadus. Mingi hoiatus või noomitus ei huvita kedagi. Karistamatuse tundest ajendatuna kasutatakse seda kurjasti ära. Kannatajaks õpetajaid, kes ei suuda end kohe karmilt ja valjuhäälselt kehtestada.

Õpetajal on käed seotud, sest lastekaitse hingab kuklasse. Iga ütluse või tegutsemise peale on poolel klassil kohe telefonid filmimas. Ka ilma telefonideta jääks õpetaja hääl nõrgaks hüüdeks kõrbes, kui õpilased tema vastu ühisrinde moodustavad.

suitsetaja
29.01.2013 15:34
Mupo saaks end koolides rakendada.

Twitter

Arto Aas ‏@ArtoAas
Kui siin juba valimissüsteemi pahupidi keeramiseks läheb, siis isiklikult toetan loomulikult valimisnimekirjade reastamist tähestiku järgi.

Raimo Poom ‏@RaimoPoom
Hommikul oli Kukus Debelaki uudistes kujundlik "erakondade maksuoksjon". Nüüd sama kujund Ligil. Hea kujund järelikult.

Lauri Tabur ‏@lauritabur
Lihasmälu 2.0: veel enne kui veebileht end alla laeb, vead hiirega kursori sinna, kus klikkima peab #moodne #füsioloogia