kreisi
14.01.2013 08:44
Väga lihtne - neid mehi on õpetatud naist ausatama. Kui Eesti keskkonnast pärit naine kohtab sellist lugupidamist ja austust, lausa taevasse tõstetust, siis see ajabki pea sassi.

matsu
14.01.2013 07:39
Aga milles probleem? Kui ei osanud koos elada, siis leppigu olukorraga. Täiesti loomulik, et kohus jätab seal lapse isale. Miks peaks jätma lapse ülalpeetavale umbkeelsele emale, kes on pärit kuskilt tundmatult maailma äärelt?

Kui jätakski lapse emale, siis ka paljudes Euroopa riikides ei tohi ema lapse isast kaugele kolida, sest laps ja isa peavad saama sagedasti kohtuda. Kui Eesti kohtud ei arvesta üldjuhul lapse, vaid ema huvidega, siis mujal maailmas pole asjad nii.

naine
14.01.2013 07:19
Sakslased on teinud mitmeid tõsielufilme naistest, kes oma sealse pere ja lapsed hüljanud ning läinud egiptlasele mehele. Mees ise võis olla euroopaliku mõtlemisega, aga sealsest kultuurist juba lahti ei ütle. Ühtmoodi suhtles mees naisega kodus kahekesi olles, väljas aga ei teinud oma naist tundmagi. Hiljem ei saanud naised Saksamaale lapsi vaatama sõita, sest sõltusid täielikult mehest. Viimane aeg oleks koolides kohustuslikku programmi panna perekonnaõpetus, kodumajandus, eetika ning suhted ja tavad erinevates religioonides.

provokaator
14.01.2013 08:09
Need naised tegid oma valiku ja valisid valesti. Ikka juhtub. Eestis lahutatakse üle poole abieludest. Võib öelda, et kõik need lahutused on vale valiku tulemus. Nii et ei midagi harukordset. Rohkem kahju on nende emade lastest, kes kasvavad võõras keskkonnas.

Twitter

Hajaveeb ‏@hajaveeb
See, mida maailmas nimetatakse kriisiks, peetakse meil stabiilsuseks.

Andres Põld ‏@pudrumagu
Väikepoed nutavad tubakakäibe kadumise pärast, aga kasum, mis suitsudelt teenitakse, on väidetavalt vaid mõni protsent. Nii et asjatu hala.

Olav Osolin ‏@osokas
Mis riik see küll selline on! Isegi jääteid ei suudeta avada. Ütlevad, et külma pole, aga samal ajal on Valgas miinus 26 kraadi.

Anvar Samost ‏@anvarsamost
On naiivne arvata, et Keskerakonna juht ootab oma valijatelt tema raamatu lugemist. Läikiva mersuga ta ka ju kõiki valijaid sõitma ei vii.

Lauri Tabur ‏@lauritabur
Tõde on säärane naljakas voorus, mida väga paljud on valmis enda jaoks välja mõtlema ja isegi teistele jagama #defineemine #tõde