Üks õnnetust pealt näinud mees ütles Vene telekanalile Rossija 24, et nad nägid, kuidas üks reisija lennukist välja kukkus, kui see maantee ja lennujaama vahelist piiret rammides pooleks läks, kirjutab Reuters.

"Me nägime, kuidas lennuk maandumisrajalt välja sõitis... Lennuki nina, kus asub äriklass, purunes, ja üks mees kukkus välja," ütles ta. "Me aitasime ta väikebussi, mis ta haiglasse viis."

Teine õnnetuse pealtnägija kirjeldas, kuidas ta neli inimest enne päästeameti saabumist lennukirusudest välja tõmbas. "Me ei suutnud pilooti kokpitist kätte saada, kuid nägime seal palju verd," ütles ta telekanalile.

Moskvalane Aliya Kuchina ütles telekanalile RT, et tal õnnestus rääkida lennuki ühe stjuardessiga.

"Ma nägin üleni verega kaetud stjuardessi. Ta rääkis, et lennuk sõitis maandumisrajalt maha, kuid ei vedanud ühtegi reisijat, samuti väitis ta, et ka teine stjuardess jäi ellu," ütles naine.

"Päästeamet saabus väga kiiresti, kuid kiirabil võttis kohalejõudmine tiheda liikluse tõttu aega."

Kohalviibinute sõnul oli lennujaama kõrval asuv maantee täis purunenud lennuki tükke ning lennukitiivad olid kere küljest lahti rebenenud.

Moskva Vnukovo lennuväljal sõitis täna pärastlõunal maandumisrajalt välja reisilennuk Tu-204, mille pardal oli kaheksa meeskonnaliiget, teatas Venemaa siseministeeriumi pressiteenistus. Neli inimest hukkus.

Lennuk sõitis maandumisrajale teisel katsel, ent kihutas maandumisrajalt välja, rammis piirdeaeda, süttis ning purunes kolmeks osaks. Lennuki nina lendas Kiievi maanteele, kus tekkis koheselt suur ummik.