Hmm
07.11.2012 06:49
Kui võimurid tahavad näidata, et nad mingil määral rahva arvamusega arvestavad, siis muutku koheselt valimisseadust ja parteide rahastamise seadust. See oleks lihtsalt hea tahte märgiks.

otu
07.11.2012 08:45
Praeguse valimisseaduse alusel saabki ainult jalgadega valida, sest nii kaua kui valitakse mingit "udust" seltskonda ehk erakonda, ei juhtu meie poliitikas mingit muudatust. Kogu asi sõltub sellest kui kõrgel partei valimisnimekirjas sa oled. Ning praegused "valitsejad" hoolitsevad alati, et just nemad oleks nimekirjade ees otsas.

Nemad ei eksi kunagi
07.11.2012 08:52
Raavel on õigus: muidugi ei saa võimuparteid oma eksimust tunnistada

Oot-oot.,...
07.11.2012 08:53
Arvan, et uued valimised ei muudaks seni midagi, kuni ei ole muudetud valimisseadust. Siit küsimus: kellel on voli algatada valimisseaduse muudatust (tähendab vist põhiseaduse parandust). Loota, et praegused Toompeal olijad hakkaks oma istumise all olevat oksa saagima, on küll asjatu.

Endo Kannabinoid
07.11.2012 09:03
Kas keegi Eesti ja meie valitsuse kirujatest võiks mulle ütelda, mis õigupoolest halvasti on siis? Mina ei saa midagi aru. Tööd on piisavalt, sissetulekut ka, Eestimaad ehitatakse üles ajal, mil kehvalt majandatud Euroopa osad kokku kukuvad - mida siin viriseda? Isegi avaliku sektori korruptsiooni poolest oleme pigem saksamaalikud.

Härra kesik Raave ei anna aru
07.11.2012 09:22
Esiteks on Keskerakond hullem kui Reform, teiseks on erakorraliste valimiste korraldamine kallis, ja enne kui üldse valimised midagi muudaks, tuleks muuta suurparteide huve järgiv valimisseadus.

Twitter

Priit Luts ‏@priitluts
CNN-is võeti asi kokku nii, et parempoolne rahvas valis endale vasakpoolse presidendi.

Allar Tankler ‏@tankler
Ärge ameeriklastele öelge, aga sotsid võitsidki.

Lauri Tabur ‏@lauritabur
Milline on suurim ja enim praktiseeritav akadeemiline vale? Kasutatud kirjanduse loetelu!

Olav Osolin ‏@osokas
Obama kuulutas oma võidukõnes, et ameeriklane on kõige vingem asi ilma peal. Eks proovime siis selle teadmisega edasi elada. Palju õnne!

Villu Arak ‏@VilluArak
Arto Aasa Postimehe arvamusloo mustand, enne suunavate soovituste kustutamist. #reform #spin pic.twitter.com/FIpyqXN1

Andres Tropp ‏@andrestropp
@VilluArak Jeesuse rist. Ootan Arto Aasi kommentaare nendele vaimustavatele "juhenditele". Eelkõige seda, kes need kirjutas?

viljar rääsk ‏@viljarraask
@andrestropp @VilluArak Soovitused olid enne teksti ja ometi tekstile viitavad ehk siis eeldatavasti fabritseeritud. Segadust tekitab küll.

Villu Arak ‏@VilluArak
@viljarraask @andrestropp See on natuke lõbus, kuid samas Reformi usaldust peegeldav, et mu eileõhtune fabrikaat teis tõekõhkluse tekitas.

Arto Aas ‏@ArtoAas
@andrestropp @viljarraask @VilluArak Tänan tähelepanu eest! Tasuta reklaam ja terav huumor on mulle alati meeldinud:)

Villu Arak ‏@VilluArak
@ArtoAas Aga päriselt, mis teie TEGELIKUD jutupunktid olid selle arvamusloo kirjutamise eel? Sest on selge, et nad olid.