ehee
24.10.2012 11:40
kasutades Michali ja Ansipi loogikat pole ju Meikar milleski süüdi, sest KOHUS pole teda süüdi tunnistanud.

nonii
24.10.2012 11:51
Vihje korterivarastele- need pildil olevad hoiavad kodus hunnikutes sularaha.

aye
24.10.2012 12:06
See, et ei meeldi reformierakonna lahmiv tõmblemine ja ülbitsemine ei tähenda veel Savisaare ja Keskerakonna toetamist. See on täpselt Nõukogude Liidu aegne suhtumine: kui sa pole meie poolt, siis sa oled meie vastu.
Ajad on muutnud - arvamuste paljusus ja demokraatia on ja kui veel ei ole siis peaks sellel laskma tekkida.

eetikakoodeks
24.10.2012 11:57
Kui oled huntide hulgas, siis ulu huntidega koos, muidu visatakse karjast välja.

elektriautod
24.10.2012 09:34
Riik maksab elektriautole peale oma paarsada tuhat krooni, samas troll on elektriauto lihtne variant. TTÜ-s on isegi omal ajal välja töötatud trolli juhtimissüsteem.
Võiksid osta bussi kered ja eestis ümber ehitada. Vähemalt raha ja töö jääks riiki .Mis puutub liiniehituse maksumusse, on see köki-möki, võrreldes kuluva diisli hinnaga elektrienergia suhtes.

Hannes Luts
24.10.2012 10:00
Energia on üks kõige kiiremini kasvav kulukomponent. Seega: kui bussiliiklusel on kütusekulu nt 33% kuludest ja trollil 10,5%, siis on üsna ilmne, et energiahindade tõusul on bussiliiklus oluliselt haavatavam kui trollid ja trammid. Viimane tõdemus oli ka minu artiklis sees, kuid kahjuks on toimetaja selle välja jätnud. Efektiivsuse all pean silmas eelkõige sõidukite energeetilist efektiivsust majanduslikus mõttes: Kui bussikilomeetri hinnast on umbes kolmandik kütus, siis maksab see laias laastus ca 50 senti km-le. Kaasaegne 12 m troll kulutab ca 0,9-1 kWh elektrienergiat km-le. Mis see maksab? Kindlasti palju vähem isegi siis, kui kõik võrgukaod sisse on arvestatud.

Twitter

Ahto Lobjakas ‏@lobjakas
Kummitab küsimus: mis siis, kui Reformierakonnal on "õigus"? kui RE esindabki tänast Eestit paremini kui ühiskonna ärksam osa/ajakirjandus?

Robert Kõrvits ‏@robertkorvits
Kui tehtaks Lotte ja Batmaniga nõudepesušvamme ja prügikotte, oleks lastest kodus ka abi.

Erki Heinsaar ‏@erkiheinsaar
Rein Raud: Mis oli nende selja taga varem? Nõukogude Liit. Mis on nende seljataga nüüd? Nõukogud. Eliit.

Erkki Bahovski ‏@ErkkiB
Juba Lenin võttis 1921. aastal vastu resolutsiooni partei ühtsuse kohta, millega dissidentidel parteis enam kohta polnud. Oh, seda ajalugu!

Ahto Lobjakas ‏@lobjakas
Täna amputeeris Reformierakond avalikult oma südametunnistuse. Au läks ammu, ämmaga. Mõistuse kohta on üha raskem miskit väljaspoolt öelda.

Mihkel Raud ‏@mihkelraud
Lennart Meri esinenuks juba ammu Aktuaalses Kaameras eriavaldusega. Miks Toomas Hendrik Ilves vaikib?

Andres Tropp ‏@andrestropp
Riigikogu EL-i asjade komisjoni liikmed olevalt mõistnud miks EL-i finantstehingute maksu vaja on. Taavi Rõivas võiks rahvale ka selgitada.

Lauri Tabur ‏@lauritabur
James Dubbs: soov iga hinna eest kuulsaks saada on omane kõrge testosteroonitasemega kuid madala haridustasemega meestele.

Kalle Muuli ‏@kalle51
Meikar ootab väljaviskamist ilmselt pikisilmi. Saab täielise märtrioreooli ja Reform tõmbab veel korra sama ämbri endale kaela.

Warummudda ‏@warummudda
Korra käid teises toas ja juba uus iPad väljas.

graafik ‏@graafik
Kusjuures Reformierakonnal ei olnud 2009-2010 põhjust tuumiku noorliikmetelt raha nuruda, bilansi järgi oli erakonna finantsseis tookord väga hea.

Neeme Korv ‏@neemekorv
Reform tahaks valitseda Linna ja kesk Riiki. Milleks vigurdada, heitku kokku täieliku võimuga Parteiks. Üks esimees ei ole väsinud ka.

Evelyn Sepp ‏@EvelynSepp
Võrdse kohtlemise voliniku probleem vaevalt tema enda ärajääv palgatõus on - pigem ikka lõhe kohustuste-ressursside vahel ja tema ligidus :(

Allar Tankler ‏@tankler
EASi uus intranet on leitav Postimehes.

Taavi Eilat ‏@tahvinaf
Hafsteinsson läinud heaga, teised suure tüliga. #Reform/Kanter.

Janek Luts ‏@JanekLuts
Tänase päeva dilemma: kuidas ikkagi intervjueerida väga praetud kala?

Olav Osolin ‏@osokas
@doctorkender @JanekLuts Ehk alustada küsimusega: Kas kõik liikmemaksud said ikka korralikult tasutud?

Peeter Marvet ‏@petskratt
olles veetnud meeldivalt aega luues lahendust X ja selle ka valmis saanud - avastan oluliselt kasutajasõbralikuma ja lihstama võimaluse...