Lonni
02.10.2012 09:03
No siis lõpeb streik alles pärast valitsuse vahetumist...
Neid Ansipi suitsukatte juttusid on kogunenud juba nii palju, et teda võib uskuma jääda ainult algharidusega lumpen.
Võtke või see jutt sellest, et euro hindu ei tõsta, et ESM aitab ka Eestit, et...

Häda ja reformiviletsus
02.10.2012 08:53
Pevkur ootab Ansipilt suuniseid, aga Ansip tegeleb nurisemisega, et "Taskila palk pole õiglane" ja RMK juhi palgatõus "ei vasta ootustele" ning kuna otsustada ei suuda, siis teeb selle asemel parem trenni nagu Michali rahaskandaali puhul.

mõte
02.10.2012 08:59
Pevkur on seni kindlasti käitunud valitsuse juhtnööride järgi, mille motoks on „las nad tõmblevad“, teades, et massid pole protestiks valmis. Kui palju on olnud eestimaalaste alavääristamist, kes pooldavad aktsioone. Kogu maailmas läbiviidavad streigid olevat Eesti kontekstis nagu riigivastane tegevus. Praegu kujunenud olukorras on jutt valitsusele tõepoolest tõsine, mis peab tajuma, et on üldstreigi oht. Seda aga pole kellelegi vaja.

Twitter

Kaur Kender ‏@doctorkender

Kuna @Ruitlane on haige, uurisin. Umbes 20st haiglast streigib 4. Tuleb lihtsalt nende patsiendid ja nende raviraha ümber suunata. Ongi kõik.

andreaskaju ‏@andreaskaju

#arstid Sõber ütles lõunasöögil hästi: pikalt oldi rahul, et Soome on naaber. Nüüd on ilmnenud, et on ka mõningad puudused. :)

Rain Kooli ‏@rainkooli

Andmekaitseinfektsioon.

Keit Kasemets ‏@KeitKasemets
Töökoormusest. Jutuajamine Jaapani PM büroo töötajaga, nüüd OECDs. Puhkus aastas 3-5 päeva, tööpäev 16-18 tundi. +60a pidi lihtsamaks minema. :)

Arto Aas ‏@ArtoAas
@KeitKasemets Kuulsin paar aastat tagasi sama juttu kolleegilt Valgest Majast. Tõsi, nad põlesidki läbi ühe aastaga (järgnes rikkus eras:).

Raimo Poom ‏@RaimoPoom
Kui Ansip tänas Schultzi ette taha põllumeeste toetamise eest jne kuulasin otsetoetuste raportööri. Sõnum: dream on, estonian farmer.

Tõe Komissar ‏@toekomissar
4000+ arstist streigib 200.

Urmas ‏@ojaurm
Tänasel keelekoolitusel sain teada, et terminaatori asemel on eestipärane termineerija ja vibraatori asemel vibreerija. #sexshop

Hajaveeb ‏@hajaveeb
An iPhone user walks into a bar, a hotel, or a field. He's not too sure.

Bidzina Ivanishvili ‏@Blvanishvili
I paid 300 million USD for the little campaign in Georgia. I think next time I take on France. It should be cheaper. #gvote
Retweeted by Eerik-Niiles Kross