vaarema
23.09.2012 11:43
Ilves ei ole poliitik, ammugi mitte president. Poliitik peaks olema nagu suhtekorraldaja, mitte suhete rikkuja. Nagu üks irvhammas siin susside lakkumisest kirjutas, siis sellega pole siin midagi pistmist. Head suhted naabritega, ka Venemaaga, on lihtsalt ja pragmaatiliselt võttes hea nii neile kui meile.

robert
23.09.2012 11:48
Ei arva, et ükski eestlane peaks pugema Venemaale, kuid milleks mõttetult pingeid tekitada. Kas Ilvese säutsust oli kellelegi kasu? Pigem ainult kahju, küll midagi hullu ei olnud, aga kas oli vajalik? Nagu klassi kõige väiksem poiss klähviks kõige tugevamaga. Väike teab, et tugev on närvihaige, aga julgeb klähvida, kuna õpetaja kaitseb.

zxfnh
23.09.2012 12:10
"Pärast tiigrit, amforat ja kurgi, on mul ähmane tunne, et tean, mis järgmiseks tuleb. Lihtsalt mainin.“ Kuidas see lause solvab või ma olen lihtsalt natuke lihtne peast ja ei mõista?

ats
23.09.2012 11:50
Ilves ei maininud oma säutsus Putinit mitte poole sõnagagi ja enamus inimestest ei saanud nagunii aru, millest jutt käib. Aga ootame ära, kes selle mammuti siis lõpuks kloonib.

Hmmm........
23.09.2012 11:55
Sellised säutsumise kohad on ikka rohkem teismelistele ja igavlevatele koduperenaistele. Kas ka endast lugupidavale poliitikule? Arvan, et mitte.

Twitter

Urmas ‏@ojaurm
Jõhvikas edukaim vili insuldi ja vähi tõrjumisel. Töölaual karp jõhvikatega - tänu nende söömisele pole mul täna veel ühtegi insulti olnud

Kaupo Meiel ‏@kaupomeiel
Kamp venivillemeid - Prokrustsete gäng.
(*Procrastinate - edasi lükkama, venitama)

Allar Tankler ‏@tankler
Ma olen suhteliselt kindel, et see, mis täna kella 11 paiku Tallinnas sadas, oli lumi.

Urmas ‏@ojaurm
Kõigile üllatuseks leiti Brüssel sümbol, Pissiv Poiss (Manneken Pis) ühest Lasnamäe kortermaja liftist.

Lauri Tabur ‏@lauritabur
Uudissõnu eesti keeles: multitasking -> rööprapsimine

Siim Teller ‏@teller
Estonia is the only € country reporting budget surplus for the last two years http://bloom.bg/QdhoxH

Kurt Walter ‏@KurtValter
Mille andis Savisaar Narvale üle? a) Prokuratuuri kutse sügisballile b) Korruptsiooni pealinna tiitli c) Sügispealinna tiitli