PK
09.08.2012 02:01

Siia võib lisada veel selle, et linn pole "märganud", et on tekkinud Ülemiste keskus ja lennujaama ei sõida ainult turistid, või nt Silikaadi sauna asemel on juba pikemat aega Järve keskus. Ehk teisisõnu: linnal pole ettekujutustki, kus tema kodanikud (tööandjad) liiguvad, kus sisseoste teevad ja kus magavad. Lihtsalt laisad ja lohakad, ainult iluravi oskavad teha

Õige jutt
09.08.2012 02:53

Bussikasutajana kirjutan alla. Haaberstisse veerevad sageli korraga ette 21, 21A ja 21B, rahvas läheb esimesena saabuvale bussile ja 2 ülejäänut sõidavad tühjalt. Iga kord on valus sellise raharaiskamise pärast. Kui mõnus oleks, kui need kõik Kakumäele sõitvad bussid oleks mõistlikult hajutatud. Kõik ei välju küll ühest kohast, kuid sõlmpeatustes võiks küll eri väljumisajad olla. Samuti nõus peatuste paigutuse teemaga. Vahel ei tule Vabaduses tükk aega trammi - ja kui siis nt nr 5 buss paistma hakkab, tuleb hirmsa hooga inglise kolledži kõrvale peatusse leekima hakata. Enamasti ei jõua, sest vahel on magistraal punase tulega. Sõidusuund on sama ja sobiksid nii tramm kui buss, kuid transpordi planeerija on sundinud mind valima emma-kumma kasuks. Jälle lastud minema üks võimalus, kus liine tihendamata saaks pakkuda oluliselt paremat (sagedamat) teenust.

hmm
09.08.2012 08:37

Kolmandaks, mida peavad tegema need inimesed, kes PEAVAD autoga liikuma. Nende jaoks näitas Tallinn praegu keskmist näppu ja väga ülbelt. Proovige näiteks ise kahe sülelapsega ühistranspordi abil kuhugile minna . . .
Nüüd aga ei saa seda ka autoga teha, sest kohale jõudmise aeg on 2-5x pikem.
"Lastega pered, te pole Tallinnasse oodatud!" -- just sellise sõnumi on Tallinna linn väikelastega peredele praegu välja saatnud.

Twitter

Rain Kooli ‏@rainkooli
Pakun, et kui Viikna peaks veel oma tivoliga Kuressaarde minema, võib juhtuda, et karussell läheb põlema muu kui pekkis hüdraulika tõttu...

Kaur Kender ‏@doctorkender
vähe on inimesele õnneks vaja. täna piisab kui mõelda: 'ma ei ole lauri viikna!' ja nägu kisub naerule.

Margo ‏@Margoko
Old habits die hard: airBalticu kahjum hakkas pärast Taskila lahkumist vähenema, Estonian Airi oma pärast tema saabumist kasvama

ahto lobjakas ‏@lobjakas
5 aastat kriisisoundtrack'i e short Greece, long corn & gold.

Erki Must ‏@erkimust
Spordikommentaatorite bilanss: Kuuse - hõbe, Osila - pronks, Ojang õlu ja kõhutäis Verrus, Kaljuveer särk parimale küsijale.

Genka ‏@PaksBasilio
Tahaks ka nagu filmides, et kui meenutad kellegi poolt öeldut, siis see kajab. Või tegelt valiks võimalusel autotune'i

Argo Ideon ‏@archiei
"Teiste aitamisega kaotab Eesti miljoneid" - vist aasta ihneim ajalehepealkiri. Mitu miljonit on teised Eestit aidates "kaotanud"?

Olav Osolin ‏@osokas
Putin at Tallinn Airport immigration. "Name?" - "Putin". "Occupation?" - " No, just visiting for a couple of days."

Taavi Rõivas ‏@TaaviRoivas
Postimehe esileht süüdistab õiguskantslerit ESM ratifitseerimise Riigikokku toomises. Kas keegi teab, kuidas siis veel ratifitseerida saaks?