Costa del Sol on vaid mõnetunnise autosõidu kaugusel Praia da Luzist - kuurortlinnast, kust toona kolmeaastane Maddy kadus, kirjutab Hispaania ajaleht The Olive Press.

Karen Sisson on täiesti kindel, et nägi Madeleine'i kolm päeva pärast tüdruku kadumist kas sakslaste või hollandlaste seltskonnas. Naise sõnul olid tüdrukul seljas roosa T-särk, lühikesed püksid ja beež müts, vahendab Ilta-Sanomat.

Talle torkas silma,, et tüdruk tundus olevat mitte sama pere liige. Tüdruk ei rääkinud sõnagi ning tundus olevat eemalviibiv ja hämmingus, võrrelduna ülejäänud pereliikmetega. Pealekauba kuulus perre, kellega koos Maddie oli, kaks lokkis juustega last, kellest tüdruk tunduvalt erines.

"See kõik oli kuidagi imelik," rääkis Sisson. "Ta tundus võõrana ning absoluutselt erinev ülejäänud perekonnast. Tõepoolest kummaline."

"Ta istus omaette, ei mänginud ning hõljus justkui unes. Ta tundus olevat mõtetega mujal."

"Seal oli mänguasju, jalgratas ja rulluisud temavanuse tüdruku jaoks, nii et mulle jäi mulje, justkui oleks neil endal tütar olnud ja nüüd tahtsid teda Maddiega asendada."

Järgmisel päeval naise kahtlused süvenesid veelgi, sest tüdrukul olid seljas samad riided mis eelmisel päeval. "Läksin meelega vaatama seda tüdrukut ja tal olid seljas täpselt samad riided, ehkki väljas oli sooja 27 kraadi.

Ühel hetkel tahtis tüdruk minna basseini teiste laste juurde, ent siis pereema haaras tal käest ja viis mujale. "Ilmselgelt ta ei tahtnud, et tüdruk mängib teiste lastega."

Sakslaste autol oli võltsitud registreerimisnumber

Sisson rääkis toona sellest nii Briti kui Hispaania politseile ning andis ka kahtlase perekonna auto numbri, ent temasõnul  jäeti see vihje kontrollimata.

Hispaania ajakirjanikud selgitasid nüüd välja, et Costa del Solis viis aastat tagasi suvitanud pere sinine Mercedes-Benz Vita registreerimisnumber algas tähekombinatsiooniga BE, mida pole kasutatud allates 1974. aastast. Veel tuli ilmsiks, et perekond oli broneerinud kohad kahele täiskasvanue ja kahele lapsele, kuid tegelikult oli neil kaasas üks laps lisaks. See pani suvituskoha töötaja imestama, miks ei broneeritud kohe kohti kolmele lapsele.

"Aga praegu on esimene kord, kui ma kuulen, et tegu võis olla kadunud Madeleine McCanniga. Igatahes pole politsei seni meiega ühendust võtnud."