Figliuzzi sõnul puges Chapman üha lähemale ja lähemale üha kõrgetasemelisematele inimestele. Ta puges piisavalt lähedale, et see hakkaks FBI-le muret tekitama. Vastuluure juht keeldus nimetamast konkreetset inimest, keda Chapman ära võrgutada tahtis, vahendab Lenta.ru.

USA võimud vahistasid kümme Vene spiooni, sealhulgas Anna Chapmani, 2010. aasta suvel. Vahistatud tunnistasid oma süüd, misjärel vahetati nad välja mitme Venemaal vahistatud isiku vastu, keda süüdistati seal välisriikide luureteenistuste heaks töötamises.

Dokumentaalsarja „Tänapäevased spioonid“ („Modern spies“) näidatakse alates 2. aprillist telekanalil BBC 2. Esimeses osas esinesid lisaks Figliuzzile Briti spioonid, kuid nende isikuid ei avalikustatud.

Intervjuu andis ka Iraagi keemik Rafed Ahmed Alwan al-Janabi, keda tuntakse ka koodnime all „Curveyball“. Ta rääkis, et mõtles välja tõendid bioloogiliste relvade tootmise ja laboratooriumide kohta, et kutsuda esile rünnak Iraagi vastu ja Saddam Husseini režiimi kukutamine.