Strauss-Kahn, keda süüdistatakse Prantsusmaal prostitutsiooni vahendamises, tunnistas politseile, et kasutas „sobimatut“ keelt, selgub ülekuulamise lekkinud protokollist, kirjutab Daily Mail.

Ühes sõnumis ärimehest sõbrale, kellele on samuti süüdistus esitatud, kirjutas Strauss-Kahn: „Kas sa tahad (kas sa saad?) tulla koos minuga (ja mõningase varustusega) suurepärasesse seksikasse ööklubisse Madridis 4. juulil?“

Reas sõnumites meestele, keda süüdistatakse prostituutide värbamises tema jaoks, viitas ta tüdrukutele sõnadega „veidi kraami“ ja „väikseke“.

Ühes sõnumis küsis Strauss-Kahn: „Kas te võtate midagi oma pagasis kaasa?“

Prantsuse ajaleht Le Monde teatas, et ülekuulamise protokollidest selgub, et Strauss-Kahn selgitas oma keelekasutust politseile järgmiselt: „Sõnad nendes sõnumites pole väga peened, aga oli kergem kasutada üht sõna, mitte kogu nimekirja.“

Strauss-Kahn on tunnistanud, et osales seksipidudel, kuid väidab, et tal polnud aimugi, et naistele temaga seksimise eest maksti.

Advokaadid süüdistavad Le Monde'i ülekuulamismaterjali valikulises tsiteerimises ja kavatsevad lehe kohtusse kaevata.

Prantsuse prostituut nimega Marion ütles politseile, et harva leiab selliseid mehi, kes näitavad tüdrukute vastu üles nii vähe austust kui Strauss-Kahn ja tema kaasosaline David Roquet.

Teine tüdruk nimega Ines ütles uurijatele, et orgiad, millel ta koos Strauss-Kahni ja viimase kaaskonnaga osales, olid nagu „loomaturud“. „See oli puhas seksuaalne tarbimine ning need üritused muutusid tihti loomalikuks ja vägivaldseks,“ ütles prostituut.

Üks tüdruk rääkis politseile, et käis koos Strauss-Kahniga 11 orgial kuue aasta jooksul ning lisas, et talle tekkis mulje, et Strauss-Kahnile meeldib karm seks.