Ansambel Blacky liidri ning plaadi produtsendi Lea Liitmaa sõnul on kogu plaadil kõlav muusika tema nägu. "Plaadi anname välja oma kulu ja kirjadega, kuna loomingulises osas tahame jääda 100% iseseisvaks" ütles Liitmaa. "Paljud meie sõbrad ja fännid on meie plaati kaua oodanud ja juba selle nädala lõpuks peaks uus album ka poelettidele jõudma", lisas Liitmaa.

Kahele laulule on valminud ka video, mille salvestamiselt Kreekas jõudis Blacky tagasi alles pühapäeval. Video esmaettekanne toimub homme hommikul ETV hommikuprogrammis "Terevisioon". Uue video rezhissöör on Lea Liitmaa, kuna ansambli liikmete arvates saab just laulu autor ja esitaja anda pildis edasi õigeid emotsioone.

Kell 18:30 Tartu mnt. 80d asuvasse Tselluloosi Vabaajakeskusesse ootab Blacky kutsetega sõpru ja ajakirjanikke ning seal toimub plaadimaterjali esmaettekanne, koos tantsijate, vägeva tulevärgi ja valgusshowga. Lisaks astub Blacky'ga lavale väljaspool Eestitki tuntud üllatusesineja. Juba kesköö paiku esineb Blacky klubis BonBon, kuhu oodatakse kõiki ansambli muusika austajaid.

Ansambel Blacky loodi 1999. aastal. Hetkel kuuluvad peale Lea Liitmaa ansambli koosseisu Hele - Riin Uib, Reilika Krims, Andres Aak ja Triin Anni.