Politseinik ise väidab, et täitis vaid kõrgemalt poolt tulnud korraldust, aga kohtule esitatud hagis väidetakse, et mees varastas informatsiooni kollasele ajakirjandusele müümiseks.

Linnaametnikud loevad nüüd võimalikest uutest hagidest tuleneda võivaid kahjusid kokku, samas kui LAPD uurib, kas Kelly Chrismani jaoskonna arvutis tehtud otsingud olid ajendatud kasumiihast või mitte.

Väidetavalt hankis Chrisman aastatel 1994-2000 andmeid sadade inimeste, sealhulgas Courteney Cox Arquette´i, Sean Penni, O.J. Simpsoni, Kobe Bryanti, Larry Kingi, Pamela Andersoni, Lara Flynn Boyle´i, Farrah Fawcetti ja Cindy Crawfordi kohta.

Chrisman tunnistas, et hankis nimetatud informatsiooni politsei andmebaasist, mõnikord oma autoarvutist. Mees väidab, et hankis informatsiooni ulatuslikuma projekti raames, mille eesmärk oli kaardistada L-A. trendika Westside´i elanikkond.

LAPD eitab sellise projekti olemasolu ning süüdistab Chrismani volituste ületamises. 34-aastane Chrisman on igasuguseid rikkumisi eitanud.

Hagi esitas mehe endine sõbranna Cyndy Truhan, endise Dodgersi mängija Steve Garvey eksabikaasa, kes süüdistas Chrismani informatsiooni varastamises tema ja teiste kohta ja selle müümises kollasele ajakirjandusele korraliku tasu eest.

Väidetavalt sai Chrisman oma käsutusse informatsiooni rikaste ja kuulsate aadresside, seaduserikkumiste, sünniaegade, juhilubade, sotsiaalkindlustusnumbrite ja telefoninumbrite kohta.

Chrismani kartograafianimekirjas olid muuhulgas Sharon Stone, Dylan McDermott, Kim Delaney, Mickey Rourke, Dionne Warwick ja Berry Gordy.