Väidetavalt peatas vürsti korraldusel tegutsenud politsei Wittstocki eelmisel teisipäeval Nice’i lennuväljal, kui viimane üritas üheotsapiletiga koju sõita, kirjutas Prantsuse ajakiri L’Express Daily Maili vahendusel.

Artiklis pealkirjaga „Albert-Charlene: abielu ohus“ väitis ajakiri, et endine olümpiaujuja kuulis oma nördimuseks uusi paljastusi tulevase abikaasa kohta.

Artiklis, mida on tsiteerinud autoriteetsed Prantsuse ajalehed nagu Le Figaro, väidab L’Express, et Monaco vürstipalee käsul tegutsenud Prantsuse politsei suutis 33-aastast Wittstocki veenda mitte lahkuma.

Ajakirja väitel kutsuti vahendajaks ühe miljardäride perekonna liige.

20 aastat vürstist noorem fotokoopiamasinate müügimehe tütar Wittstock on pärast seda nõustunud vastumeelselt Monacosse jääma.

Vürst Alberti advokaat Thierry Lacoste eitab kategooriliselt kõiki väiteid ning nimetab kogu lugu hullumeelsuseks ja valeks.

Vürstiriigi 53-aastasel valitsejal on kaks abieluvälist last: kuueaastane Alexandre, kelle ema on Togost pärit endine Air France’i stjuardess Nicole Coste, ja üheksa-aastane Jazmin, kelle ema on USA kinnisvaraagent Tamara Rotola.

Mõlemal juhul oli vaja DNA teste, et Albert oma isadust tunnistaks ja maksaks laste üleskasvatamise eest.

Advokaat Lacoste ähvardab L’Expressi kohtusse kaevata.