Mediju Nams annab välja ajalehti Neatkarīga Rīta Avīze, Sporta Avīze ning ajakirju Vakara Ziņas ja Māja.

Mediju Nams kuulub OÜ-le MN Mediji, mille omanikeks on Armands Puče, Lilita Seimuškāne ja Uldis Dreiblats.

Puče ütles BNS-ile, et korruptsioonitõrjebüroo kolm ametnikku tulid toimetusse, et võtta ära Mediju Namsi ja Riia vabasadama vahel enam kui kümme aastat tagasi sõlmitud reklaamileping.

BNS-i andmeil toimus ööl vastu neljapäeva läbiotsimine ka Koziolsi büroos Stabu tänaval ning neljapäeval tema kabinetis AS-is Diena.

Meediakontserni Diena suurim kaasomanik lükkas usutluses BNS-ile tagasi oletuse, et ta teadis tipp-poliitiku ja oligarhiks peetava Ainārs Šlesersi võimalikest õigusvastastest tegudest ja toetas neid.

Uurijate andmeil nõudis Ventspilsi linnapea Aivars Lembergs selle eest, et Riia vabasadama juhatuse aseesimees Viesturs Silenieks toetas Andris Ameriksi määramist sadama juhatuse juhiks, Ainārs Šlesersilt seadusvastast kasu - lepingu sõlmimist Mediju Namsiga sadama reklaami avaldamiseks Mediju Namsile kuuluvates väljaannetes.

Korruptsioonitõrjebüroo kirjas seimile, milles paluti luba Šlesersi elukoha läbiotsimiseks, on öeldud, et tagamaks oma erakonnakaaslase Ameriksi nimetamist vabasadama juhatuse esimeheks, pöördus Šlesers Lembergsi poole, et saada toetust selle erakonna Roheliste ja Talurahva Liidu esindajalt Riia Vabasadama juhatuses Silenieksile.

Kirjast järeldub, et Šlesersi seadusvastast tegevust toetasid Koziols, Riia sadama juhatuse esimees Ralfs Kļaviņš ning tema usaldusisik jurist Baiba Krieviņa-Sutorа.