Kuulus paar, kes palus oma Hollywoodi sõpradel esiklapse sünni järel kingitusi mitte tuua, vaid teha annetusi beebi nime kandvasse heategevuslikku fondi, saab suhtekorraldaja sõnul teise lapse kevadel. Esialgu ei ole teada, kas oodatav laps on poiss või tüdruk ning kas ka tema saab omanimelise fondi, kirjutas E! Online.

Zeta-Jones sünnitas esiklapse Dylani 2000. aasta augustis. Douglasel on esimesest abielust Diandra Douglasega 23-aastane tütar Cameron.

33-aastane Zeta-Jones ning 58-aastane Douglas abiellusid 2000. aasta novembris šikis New York Plazas. Tseremoonial viibisid sellised kuulsused nagu Martha Stewart, Russell Crowe ja Meg Ryan.

Paar lõi laineid sellega, et palus külalistel kingituste asemel teha annetusi tollal kolmekuuse Dylani fondi. Lapsest saab Dylan Michael Douglasi Fondi juht, kui ta saab 21-aastaseks. Kinnitamata andmetel laekus annetusi 142 000 dollarit, sealhulgas 100 dollarit võileivakohvikute keti Blimpie juhilt.

Zeta-Jonesi uusim film on muusikal “Chicago”, mis esilinastub 27. detsembril.

Hiljuti lõpetas Zeta-Jones vendade Coenite uue filmi “Intolerable Cruelty”, milles ta mängib koos George Clooneyga. Film jõuab kinodesse 2003. aasta aprillis ehk umbes samal ajal, kui beebi peaks ilmavalgust nägema.