Pühapäeval anti lumetormihoiatus Illinoisist läänes kuni Pennsylvaniani idas ning Alabama põhjaosa ja Georgiani lõunas, teatab CNN.

Pühapäeva ööseks oli Kesk-Läänes tuulekülma oodata kuni -30 kraadi. Mõnedes Minnesota osades on alates reedest maha sadanud 58 sentimeetrit lund ja Wisconsinis 47 sentimeetrit.

Laupäeval suleti liikluseks maanteid Iowas, Lõuna-Dakotas, Minnesotas ja mujal ning pühapäeval tekkis kaos lennuliikluses.

Chicago O’Hare’i lennuväljal oli pühapäeva pärastlõunaks tühistatud 1375 väljuvat ja saabuvat lendu. Lennud hilinesid keskmiselt 6 tundi. 300 lendu tühistati lähedalasuval Midway lennuväljal.

Hilinemistest teatati ka Atlanta Hartsfield-Jacksoni ning Newarki ja New Jersey Liberty lennuväljadel. Veelgi pikemalt tuli oodata Bostoni Logani lennuväljal.

Delta Air Linesi esindaja Leslie Parker teatas kell 17 kohaliku aja järgi, et üle riigi on tühistatud 748 Delta lendu. American Airlines tühistas üle riigi enam kui 400 lendu. Unitedil on tühistamisi umbes 350, Continentalil 125 ja JetBlue’l 128.

Lume raskuse all vajus sisse 64 000 istekohaga Minneapolise Metrodome’i jalgpallistaadioni katus.