Ühel juhul neist oli joobes korteriomanik magama jäänud, toit pliidil suitsemas ja toad tossu täis. Korteris puudus ka tulekahjust varakult märku andev kohustuslik suitsuandur. Harjumaal Saue linnas aga põlesid pliidil käterätikud, teatas Põhja-Eesti päästekeskus.

Kell 9.12 teatati töötavast suitsuandurist ja kõrbelõhnast Sõle tänava korrusmaja korteris, kus ilmselt kedagi kodus ei olnud, kuna ust ei avatud. Lilleküla komando päästjad sisenesid korterisse redeliga akna kaudu, likvideerisid toitukõrbemise ja tuulutasid ruumid.

Kell 21.16 rakendus tööle tuletõrjealarm Lasnamäel Raadiku tänava korterelamus. Häire põhjustas toidukõrbemine 15. korrusel, kus rasv oli söögitegemisel tilkunud praeahju põhja ja suitsema hakanud. Pirita komando päästjad kontrollisid sündmuskoha üle ja ventileerisid suitsu täis ruumid.

Kell 21.58 teatati häirekeskusele, et Astangu tänaval tuleb korruselamu teise korruse korteri aknast suitsu ja kedagi kodus ei ole. Nõmme komando päästjad sisenesid korterisse redeliga akna kaudu, likvideerisid toidukõrbemise, lülitasid pliidi välja ja ventileerisid ruumid. Korteri omanik oli küll kodus, aga joobes ja magas. Põlengust algstaadiumis läbilõikava signaaliga märku andvat ja eelmise aasta 1. juulist kohustuslikuks muutunud suitsuandurit korteris ei olnud.